Erkek yeğenim ben görmediğim zamanlarda kedimi korkutuyor bildiğin dövüyor eli batsa kedime sürmeye çalışıyor bagira bagira kovaliyor kedim korkudan kalbi küt küt atiyor kaç defa gördüm kızdım ama annesi bisey demiyor benim annemde çocuğa arka çıkıyor alttarafi mundar hayvan değil mi torunuma kurban olsun diye saçmalayıp duruyor hayvan sevgisi aşılamak yok. Simarttikca simartiyor ben ağzımı açsam demediğini bırakmıyor tımarhane kaçkını gibi ne yapmalıyım siz olsanız ne yapardınız
Güncellemeler
1 yıl
Agzini burnunu dagitacam iyi bir dayak atmadan içim rahat etmez
valla bana o kadar tatlı gelmiyorlar biraz ani hareket yapıyorlar bence birde köpek kadar sadık ve tatlı olduklarını düşünmüyorum birde onlar kadar sevmiyorlar bence sahiplerini nankörler biraz bence
Nankör değiller nankör olan insandır. Hiç kedi sevmediğin için öyle diyorsun. Onlar sadece umursamaz. Dün annemle kavga ederken sesler yükseldi 2 kere koşarak geldi beni sakinlestirdi güzel kızım.. odaya girmeyen zort zort gezns kızım o gün yanımda yattı sakince
yani evet umursamaz daha doğru olur ama işte köpeklerde şey var sürekli sahibinin yanında olma isteği sürekli oyun oynama isteği ayrı kalınca ağlamaları falan. kendilerini sahiplerinin en önemli şeyi gibi gördüklerinden daha sevecen ve tatlılar bence kedilerde tatlı şimdi tatlı değil diyemem ama yani bir köpek kadar değil bence yani daha önce hiç benle oynamaya çalışan kedi görmedim şahsen.
Ya ise yaramaz mantıklı değil hem yaptırsam da teyzem dedi der o da başlar Allan sana olum versin kan konserlerine yakalan gberesjce diye çenesi açılırsa böyle oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
yeğen sizdemi kalıyor kediyi uzak tut olabilidiğince
Misafirliğe geldi
Hepiniz çocuk seviciler misiniz be hiç te bisey dememişsiniz çocuğa ammmna köyüm çocukların gebrrsinler
La daha cevap yazmadım sakin :D gir odana al kediyi kapa kapıyı boş ver çocuğu gitme yanlarına çocuğa direttikçe annenlerde sana kızacak
Yav kedi duruyor mu ki oda kümes gibi biyer bunaliyor sıkılıyor gezmek istiyor
Al kediyi yürüyeşe falan çık ozaman çocuğu dövsen annenler sana patlicak
Gece gece ne gezmesi kedi dışarı çıkınca bar bar bağırıyor korkudan tir tir titriyor. Bitek evde huzurlu o da şımarık velet gelince içine ediyor.
valla o zaman yaklşatırma elinden geldiğince başka çözüm düşünemiyorum
Sende kedi al sevdim seni
Valla ben köpek seviyorum ilk fırsatta almak istediğim bişey köpek :D
Kedi de al kedi çoksel
valla bana o kadar tatlı gelmiyorlar biraz ani hareket yapıyorlar bence birde köpek kadar sadık ve tatlı olduklarını düşünmüyorum birde onlar kadar sevmiyorlar bence sahiplerini nankörler biraz bence
Nankör değiller nankör olan insandır. Hiç kedi sevmediğin için öyle diyorsun. Onlar sadece umursamaz. Dün annemle kavga ederken sesler yükseldi 2 kere koşarak geldi beni sakinlestirdi güzel kızım.. odaya girmeyen zort zort gezns kızım o gün yanımda yattı sakince
yani evet umursamaz daha doğru olur ama işte köpeklerde şey var sürekli sahibinin yanında olma isteği sürekli oyun oynama isteği ayrı kalınca ağlamaları falan. kendilerini sahiplerinin en önemli şeyi gibi gördüklerinden daha sevecen ve tatlılar bence kedilerde tatlı şimdi tatlı değil diyemem ama yani bir köpek kadar değil bence yani daha önce hiç benle oynamaya çalışan kedi görmedim şahsen.
Yazık yyaaa kedi de olsa can.. o benim için önemli de
Beni kim önemsiyor ki onu önemsesin. S.. ol git evden diyen bir anne
Tövbe Allah yardımcın olsun ne diyeyim söz bulamadım
Onların eşyalarına zarar vermesi adına o şımarık birey teşvik et
Yapmıyor asla
Kedim beyaz. Cok ürkek kuzum. Dışarı çıksa herseyden korkar evde de en ufak sesten korkar böyle olunca delleniyorum
Çikolata falan ver yaparsa yapınca ver sal üstlerine sen şımart sonuna kadar
Ya ise yaramaz mantıklı değil hem yaptırsam da teyzem dedi der o da başlar Allan sana olum versin kan konserlerine yakalan gberesjce diye çenesi açılırsa böyle oluyor
O zaman tek seçenek evden ayrıla kalıyor
Ağzını burnunu dağıtacam şımarık birey
Eve alma o canavarı. Alcaksan bi odaya kapat kediden uzak bir yere. Ya da anasına babasına söyle eğitsinler çocuklarını
Odaya kapatanam kapıyı yumruklar kırar evdekiler ayağa kalkar laflarıyla bu sefer cinnet geçiririm ev benim değilki annem beni bile kovuyor evden defol git burasi kocamin evi diyor
Oha ama ya sen en iyisi kediyi al sağ salim güvenli bir yere koy
Öldür