Evcil Hayvanlar Evcil hayvanınızın dövmesini vücudunuza yaptırmak ister miydiniz? birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Evcil hayvan dövmesi kedi dövmesi nasıl Ve bu vişne dövmesi nasıl sizce? Evet yaptırırım Hayır başka bir şey yaptırırım Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Evcil hayvanınızın dövmesini vücudunuza yaptırmak ister miydiniz? Cevapla Dövme Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 65% 6 ay Yok yaptırmam kesinlikle. Ama hayvan olarak bir gücü simgeleyen yaptırabilirim. 0 0 Yorumla
Kağannnn1 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 90% 6 ay Dövme güzel ama yaptırmazdım yaptırsam bile geçici olurdu 0 0 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 6 ay Yokya meyve sakızlarından yapıştırmalar gibi beğenmedim 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 6 ay Evcil Hayvanlar konusunda 7,5b cevap paylaştı. Evet yaptırabilirdim. hep bir rakunum olsun istemiştim. 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 6 ay Evcil Hayvanlar konusunda 485 cevap paylaştı. Yaptırmak istiyorum ama bir yandan da derimin orijinalliğini de bozmak istemiyorum 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 6 ay Hayır, yaptırmazdım. Dövme insanı değilim. Vişne güzel görünüyor. 0 0 Yorumla
Miyavcık34 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 6 ay Yaptırmak isterim ama kimin yapacağı da önemli, bir arkadaşım dövme yaptırmıştı hiç istediği dövme gibi yapmamış dövmeci. O yüzden bir gün yaptırmak istersem iyi bir dövmeci bulmam gerekiyor 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 6 ay Evcil Hayvanlar konusunda 445 cevap paylaştı. hayır dövme yaptırmam 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 36 , eic 89% 6 ay Evcil Hayvanlar konusunda 575 cevap paylaştı. yaptırırdım 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 61% 6 ay Evcil Hayvanlar konusunda 355 cevap paylaştı. Yaptırmam sanırım 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 6 ay Evcil Hayvanlar konusunda 2,4b cevap paylaştı. isterdm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Yok yaptırmam kesinlikle. Ama hayvan olarak bir gücü simgeleyen yaptırabilirim.
Dövme güzel ama yaptırmazdım yaptırsam bile geçici olurdu
Yokya meyve sakızlarından yapıştırmalar gibi beğenmedim
Evet yaptırabilirdim. hep bir rakunum olsun istemiştim.
Yaptırmak istiyorum ama bir yandan da derimin orijinalliğini de bozmak istemiyorum
Hayır, yaptırmazdım. Dövme insanı değilim. Vişne güzel görünüyor.
Yaptırmak isterim ama kimin yapacağı da önemli, bir arkadaşım dövme yaptırmıştı hiç istediği dövme gibi yapmamış dövmeci. O yüzden bir gün yaptırmak istersem iyi bir dövmeci bulmam gerekiyor
hayır dövme yaptırmam
Hayır başka dövmelerim var yeterli
Günah olmasa yapardım valla 😐
Kuşumun resmini yaptırırdim evet
Güzel bir dövmeci de yaptırırdım.
Genel olarak dövme sevemiyorum
Evet. Kesinlikle yaptırırdım.
Geçmişte keşke yaptırsaymışım diyorum..
hayır , renkli dövme tehlikeli baya
Kesinlikle hayır
Dövme yaptırma.
yaptırırdım