Ben kedileri çok seviyorum tabi bütün hayvanları seviyorum (yılan ve akrep hariç). Onlar ki insanlardan kat kat daha masum ve zararsızlar. Bu zamanda sevgiyi, huzuru ve bütün güzel duyguları onlardan öğrenmeli insan...
Hayvanlarla aranız nasıl, en sevdiğiniz hayvan hangisi?
Sanırım bende en çok kedi seviyorum aşırı tatlılar ama köpeklerde çok dost canlısı insanlarla kurmadığım arkadaşlığı onlarla kuruyorum daha güvenilir ve muhteşem
Genel olarak Tüm hayvanları çok sevmekle beraber en sevdiğim hayvanlar kediler ve köpeklerdir. Hayvanları sevmeyen insanlara anlam veremiyorum gerçekten. Insanlardan daha iyi dost daha yardımsever daha içtenler. Ben açık açığa konuşuyorum, ben insan sevmiyorum. Tabii ki hayvanseverler hariç. Ya İnanır mısınız otobüste yolculuk yaparken bile yaşlı birilere biniyor mesela, yaşlı diye yer vermek mantıklı tabii ki ama nasıl bir insan olduğunu bilmediğim için hayvanlara nasıl davrandığını bilmediğim için hayatta kalkıp da kimseye yer vermem. Yer vermememin tek sebebi budur. Çünkü günümüzde yaşlı yaşlı insanlar köpeğe tecavüz ediyor, yaşlı genç hiç fark etmiyor yani. Bir insanın canı ne kadar önemliyse Benim gözümde bir hayvanın canı da önemlidir. Hepimizi Allah yarattı kimseyi öldürmek kimseye eziyet etmek de bize düşmedi. Çalıştığım için çok müsait olamıyorum fakat dışarıdaki hayvanları beslemeye özen gösteriyorum. Ben olmadığım zaman da zaten ailem besliyor. Böyle bir aileye sahip olmak da benim için büyük bir şans. Sokaktan kurtardığım 2 kedi var, yıllar önce onlara yuva oldum. Ve son olarak köpeklere de çok üzülüyorum. Benim sokağımdaki köpekler küçücük çocuklara zarar vermeyi geç küçücük çocuklardan kaça kaça sokakta ilerliyor. Aileler bilgili eğitimli değil. Aileler köpek görünce köpeklere taş atmasını onları kovalamasını söylüyor çocuklara. Bizim sokağımızdaki köpekler Öyle korkutuldu ki kedilerden bile korkuyorlar. Köpek sadece yemek bulmak için geziniyor hiçbir şey yapmıyor ama çocuklar taş atıyor hem de büyük. Sonrasında köpek saldırdı çocuğumu köpek parçaladı çocuğumu köpek peşledi. Oldu canım sen sıpanı öyle yetiştir hayvanı rahatsız etsin sonra çocuğuma köpek saldırdı. Bu dünya çok acımasız. Ama herkes hakkını bir gün alacaktır buna eminim. Insanları uyara uyara Dilimde tüy bitti. Onlar uyarılmaktan da anlamıyor sanırım bunlara farklı bir dille konuşmak gerek. Allah bizim gibi iyi insanların gerçek hayvanseverlerin sayısını arttırsın, iyi ki varız. Veee hayvanlarda iyi ki varlar ❤️🐾🥰