Sizi de köyde hiç yılan soktu mu?

1 hafta önce teyzem gilin köyüne gitmiştik 20 yıldır zaten 3 kez tek gitmişimdir köylerine işte gece leyin saat 1 de aniden tuvaletim geldi teyzeme sordum tuvalete gitmem lazım dedim o da geceleyindir uzaktadır sende anca git gizli yerde yap bende dedim ben ölsemde ortalıkta yapamam biz alışmışız seni bilmem mecbur idare et dedi bende dedim bir şey olmaz feneri verin ben annemle gidip geliriz tamam dedi ama yılan çıkabilir dedi bende yo yo çıkmaz dedim işte annemi aldım gittim tam tuvalete girdim tam oturcakken yılan beni soktu gerçekten öyle bir çığlık attım ki annem koşarak geldi teyzem eniştem kuzenlerim hepsi koştu rezil oldum beni arabayla şehir merkezindeki acile götürdüler birşeyiniz yok dedi krem sürdü yarım gün hastanede kaldık. Cidden hayatım boyunca unutamayacğım bir an olarak kara defterime yazdım bunu, ben çok özgüvenliydim özgüvenim çöp oldu. Geceydi ya zaten köyde yılan çok var biliyonuz işte bende feneri tuttum bir şey görmedim tuvalet zaten topraktan yapılmış etrafı kapatılmıştı işte meğersem o arada köşede küçük yılan varmış o sokmuş beni harbiden öyle bi soktu ben öldüm galiba dedim çok şükür ölmedim ama bundan sonra tek bildiğim bişey varsa o da ölsemde bi daha teyzem gilin köyüne gitmem yılan küçükmüş ama açtığı yara benim için büyük sayılır yani atamıyorum soktuğu yeri göstersem varya cidden bana acıyıp dua ederdiniz. Ev e tuvalet başta yapmayıp sonradan mecbur dışarı yaparsanız bunlar olur işte hakkımı helal etmiyorum😢
Sizi de köyde hiç yılan soktu mu?