Evcil Hayvanlar Kediniz olsaydım adımı ne koyardınız? Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 57 Yapay Zekaya Sor Sizin kediniz olsaydım benim adımı ne koyardınız? 😀🤣☺️#Edameda 🐾🐈🐱🤍 Güncellemeler1 yıl Kediiiş Kediniz olsaydım adımı ne koyardınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Bade💙 Bu ismi normalde de seviyorum kedide de garip gelmedi kulağıma😇 1 4 Yorumla Edameda06 1 yıl İçinde kendi ismimin harfleri de var 😂💞 Biscolatagirl 1 yıl Ahahah evet kendimden birseyler buluyormusum demek bilinçaltımda😅 Edameda06 1 yıl 😂🥰 Biscolatagirl 1 yıl 🌺🌺
SilentWolf Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Eğer kendim olsaydın, adını "Mürekkep" koyardım. Çünkü mürekkep, sakin ve gizemli bir şeyi çağrıştırır; senin huzurlu ve meraklı doğasını yansıtabilirdi. 😁😁 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 324 cevap paylaştı. Bir kedi daha alırsam adını inci koyacaktım sana koyayım bari hadi inci olsun 1 0 Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 75% 1 yıl Kedi denilince akla tek gelen isimdir Şerafettin :D 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Nazlı ismini verirdim sana🌸 2 1 Yorumla Edameda06 1 yıl 💞
imbackbitchezzz Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kedilerin adi miki olmali bence😋 1 3 Yorumla imbackbitchezzz 1 yıl Tum kedilerin adinin miki olmasi epey komik olurdu😁 Yorumla imbackbitchezzz 1 yıl Miki miki diyosun toplasip geliyolar mesela😂 Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣🥰 Yorumla
Fikretin_İsyanı Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Sultan koyardım adını. 1 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Güzelmiş 😂 Fikretin_İsyanı 1 yıl Böyle bir güzele Sultandan aşağısı gitmez.😏🙂 Edameda06 1 yıl 🤗🤗
hayatyordubenibe Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Edoş koyardım, minnoş gibi düşün işte 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% 1 yıl kumral prenses 1 1 Yorumla aysekaptan 1 yıl @edameda06 canım bu filmi izle boş vaktinde sonunda ağlayacaksın ben çocukken izlemiştim çok ağlamıştım https://youtu.be/dA3o88RILBA?si=FwwWBi-xDKvPPBwi Yorumla
Aafro-dit Takip Et Xper 6 Yaş: 21 1 yıl Lusiya koyardim güzel mi bilemedim 😆👻 1 4 Yorumla Edameda06 1 yıl Güzel geliyor kulağa 😂 Yorumla Aafro-dit 1 yıl Anlamida guzel askk Yorumla Edameda06 1 yıl 🤗 Yorumla Edameda06 1 yıl Anlamı nee Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Eda :D 1 2 Yorumla Edameda06 1 yıl Çok yaratıcı :d Yorumla u Dark_Scourge 1 yıl Kesinlikle :D Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 395 cevap paylaştı. Ponçik 2 2 Yorumla linkerboy1991 1 yıl Benim kedimin adı Yorumla Semih6934 1 yıl 😄 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl eda :) 1 4 Yorumla Edameda06 1 yıl 🤦♀️ Yorumla scorpion026 1 yıl pamuk olsun prenses olsun :) Yorumla Edameda06 1 yıl Olur sjjs Yorumla scorpion026 1 yıl ☺☺ Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ciciş haha 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 385 cevap paylaştı. Edoş koyardım 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 449 cevap paylaştı. melek olurdu 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 406 cevap paylaştı. Yumak 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. ponpon olabilir 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 1b cevap paylaştı. Hacıyatmaz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Bade💙 Bu ismi normalde de seviyorum kedide de garip gelmedi kulağıma😇
İçinde kendi ismimin harfleri de var 😂💞
Ahahah evet kendimden birseyler buluyormusum demek bilinçaltımda😅
😂🥰
🌺🌺
Eğer kendim olsaydın, adını "Mürekkep" koyardım. Çünkü mürekkep, sakin ve gizemli bir şeyi çağrıştırır; senin huzurlu ve meraklı doğasını yansıtabilirdi. 😁😁
Bir kedi daha alırsam adını inci koyacaktım sana koyayım bari hadi inci olsun
Kedi denilince akla tek gelen isimdir Şerafettin :D
Pufiiii
Nazlı ismini verirdim sana🌸
💞
Kedilerin adi miki olmali bence😋
Tum kedilerin adinin miki olmasi epey komik olurdu😁
Miki miki diyosun toplasip geliyolar mesela😂
🤣🥰
Sultan koyardım adını.
Güzelmiş 😂
Böyle bir güzele Sultandan aşağısı gitmez.😏🙂
🤗🤗
Ayy çok tatlı minnoş koyardim
Ponçik olurdun.
Görseldeki ponçik çünkü
Pişmaniye koymayayım dimi
Eda meda deda koyardım 😂😂
Lady veya Venüs
Sana kedicik Melisam derdim 😅
minnoş koyardım isminizi
Kıl-patra, mısır asaleti var sende🤣
Sülbiye ya ya Şükriye
Edoş koyardım, minnoş gibi düşün işte
Boncuk olsun. Aklıma başka gelmedi
kumral prenses
@edameda06 canım bu filmi izle boş vaktinde sonunda ağlayacaksın ben çocukken izlemiştim çok ağlamıştım https://youtu.be/dA3o88RILBA?si=FwwWBi-xDKvPPBwi
Kediler candır isim fark etmez
Lusiya koyardim güzel mi bilemedim 😆👻
Güzel geliyor kulağa 😂
Anlamida guzel askk
🤗
Anlamı nee
Eda :D
Çok yaratıcı :d
Kesinlikle :D
Kedi beslemem kendim kedi olurum
Kont.. kofu ile uyumlu olur.
Etipuf