Kediler rahatına ve keyfine düşkün hayvanlardır sıcak bir yer buldular mı hele bir de kendilerini güvende hissederlerse tamamen boylu boyunca yayılırlar eskiden Osmanlı zamanında yeni yapılan eve kedi bırakırlarmış kedi hangi odada yatıp uyursa orası en sıcak ve güvende olan bir oda olduğu için orasını yatak odası yapıyorlarmış çünkü kediler sıcak olmayan ve güvende olmadıkları yerde uymazlarmış
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
Bi EİC (en iyi cevap) i hakettim sanırım vede bol teşekkür ve beğeni 🙏🤣🤣
Yok. kiyacam ondan sonra da kıyma makinesine atacam orada etini cekicem ondan sonra da Bi güzel soganla baharatla tavada pişirip kiymani hazirlayacam sonra afiyetle hoooop mideye 😁😁😁😁
Ahahahaha noldu gi daha bisey yapmadım sana hemen sadojist e bağladın az sabır tabiki tanışacaz ama önce kiymani çekmem şart muge anli da böyle bir olay vardı adamı öldürmüşler kiloluymus sonra kıyma makinesinde çekmişler etini dedim nasil bir ülkede yaşıyoruz biz bide bu olay Kahramanmaraş ta olmuş tüylerim çok diken diken olmuştu gerçekten şok olduğum bir programdı hala etkisinden çıkamadım valla satanist oldular galiba milletçe
İşin şakası tabiki ben şakasına söyledim ama gerçekten böyle bir olay yaşanmış iyiye gitmiyor bu millet ne bilim lanete mi uğradık nedir iyice manyaklastik
Zaten belli bir psikolojik sınırın altında izlenmemesi gereken filmler bence. Lakin ülkede bununla ilgili bir sansür de yok. O yüzden yapacak bir şey yok.
Haklısın zaten başında bir caydırıcı şeyler olsaydı bu durumda olmazdı kimse bu kadar ne bilim hükumet hicbisey yapmıyor bu konuda iyice zıvanadan çıktı herkes valla sokakta yürümeye korkuyor insan bide tanımadığın biri denk gelirse yandın kesin ya bıçak ya kılıç çekiyor öldürüyor seni kim vurduya gidiyorsun