Arkadaşlar allah rızası için yardım edin ya.
Sabah yavru kedi aldım sokaktan, sabah gayet sakin duruyordu akşam oldu iyice haraketlenmeye ve asırı miyavlamaya basladi. mamasini suyunu da icti tuvaletini yapti ama asla uyutmuyor sürekli bağırıyor hatta çığlık atıyor. nolur bi çözüm önerisi verin. Şuanda tuvaleti olmafigi icin (kumu yok) bi kedi cantasinda yatiyor ama canı sıkılmıs olamaz evi gezdi full ama susumuyor
Sabah yavru kedi aldım sokaktan, sabah gayet sakin duruyordu akşam oldu iyice haraketlenmeye ve asırı miyavlamaya basladi. mamasini suyunu da icti tuvaletini yapti ama asla uyutmuyor sürekli bağırıyor hatta çığlık atıyor. nolur bi çözüm önerisi verin. Şuanda tuvaleti olmafigi icin (kumu yok) bi kedi cantasinda yatiyor ama canı sıkılmıs olamaz evi gezdi full ama susumuyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence açtır.
Kızgınlığa girmiş olabilir. Dikkat et eğer kendini yere attığı zaman bi ayağını karnına doğru çekiyorsa kızgınlığa girmiş demektir.
kürk bir şey varsa sende onun üstünde koyarsan iyi gelir. kediler çok severler.
Teşekkür ederimm
belki de disarida olmak istiyordur?
Kuyruğunu çek düzelir
Annesini arıyordur
Yanına yatır bak susacak
Yanımda durmuyor ki. Yanıma alıyorum bu sefer de kendine kaçacak delik arıyor. Hadi diyorum ki birakayim ne yapacakmis bi goreyim, yataklarin altina gardroplarin altina giriyor ve cikmiyor asla.
Evde ilk dokunan ve en çok ilgi veren yemek yediren sen misin? Ya da kim?
Evet benim
Belki de tuvaletini yapmak istiyor. Tek yapması gereken zaten o kalmıştı ki sen söyledin.
Onu da daha yeni yaptirdim. Sokakta taşların arasında kalmışken buldum. daha çok kucuk annesini de bulamadim. acaba tekrar disari cikip rahatca yasamak mi istiyor anlamadim
Yok salma korkar. Şimdi napıyor
Kabından çıkardım çünkü yine durmadı fileyi yırtmaya çalıştı. Yatağımın altına kaçtı ve deli gibi miyavlıyor hâlâ.
Neden korktu bu acaba? Çok garip. Bir anne kedi gibi onu alıp yanına yatırsana
İnan bana kaç defa denedim bilmiyorum. Tam 6 saattir onun miyavlamasını durdurmak için çabalıyorum. gözüme bir gram uyku girmedi
Benim kedi hiç öyle yapmadı. Yuvası var mı bunun? Ona koy zorla kalsın
orada da iyice yirtiniyor. komşular duysa ona işkence yaptığımı sanacak
Yani ben hala kedi bakıyorum ağlayan kedim en fazla 1 saat yapmıştır. Bırakın sakladığı yerde kalsın. Kaderine razı gelsin. Bizim kedi de hep kaçardı. Sen sevgini vermeye devam et
Şimdi de yanima cikti ve ustume oturdu
Hah tamam oldu annesi ☺️
😸😸
Uyutun onu ya da beraber uyuyun annesi 🙃
Uyuyor gibi,6 saat boyunca bağırdığı için enerjisi bitti sanırım.
Evet oda var
Sürekli parmak uçlarımı yalıyor ve ısırıyor niye acaba
Süt istiyor
Süt içirmeyi denedim ama içmedi
Ne zaman
2 saat once falan denedim sabah da denedim
Şimdi dene
Yani şöyle bir şey yaptim süt tozu aldım ve onu hazirladim daha sonra şırıngayla çok az verdim ama sonra rahat durmamaya ve ağzını açmamaya başladı içmek istemedi.
Ilık olmalı o
Evet ılık suyla hazırladım
Şimdi bir daha yap dene
Uyuyor ama uyandırayım mı..
Çok korkuyorum tekrar bağırmaya başlar diye hahdhwhahss
Yok o zaman şimdi dokunma
şu an hiç sesi cikmiyor karnimda uyuyor
Çok güzel uyuyun beraber
Ben daha uyumam bu saatten sonra😸 o uyusun bakalım
Anne olmak zor
Evet😸😸
Adı ne annesi 😃
Kivi😸 ama sorun şu ki kendisi turuncu
Ahahaha kötü isimler takmaya bayılıyoruz 😃 neyse içinden kivi geldi ise kivi olsun annesi 😃
Hahah
Susar kuzum
Tam 6 saattir susmuyor