ben menmunum yani uyutulsun cocukları ya da yoldan geçenleri ıstırıyorlar öldürüyorlar.
uyutulsun
uyutulmasın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ben menmunum yani uyutulsun cocukları ya da yoldan geçenleri ıstırıyorlar öldürüyorlar.
Kuduz, hastalıklı VS olanlar elbet uyutulsun
Ama sağlıklı olanları öldürme hakkı kimsenin hakkı değil
Bu dünya sadece insanlara ait değil
Ve bu tarz kedi köpek uyutulursa yıllar sonra türkiye sokakları londra, Paris new-york sokakları gibi kedi büyüklüğünde farelerden geçilmez.
Zaten amaç bu. İnsanları evlere kapatmak.
Allah yarattiysa bir bildiği vardır
Sıra onlara da gelmeyecek mi sanıyorsunuz. Şimdiki algı köpekler ısırıyor. Sonraki algıyı bekleyin.
İyi ben karşıyım. Allahını sessiz kulları. Bu dünya sadece insanlara ait değil ve bu vicdansizligin bedelini buna vesile olan destek olan herkes fazlasıyla ödemesini temenni ediyorum
Gerek yok
O yorumumu kaldıran birine doğruları kıçından buke buke soksam girmez çünkü bünyesi kabul etmez 🤣 tartışma bitmiştir.
Yeniden söylüyorum.
Uyutulan hayvanları vebali onu uygulayan ve destekleyenlerden çıkmasını temenni ediyorum. İlahi adalet er ya da geç tecelli eder. Ben Yaradana güveniyorum
Bu yorumu da kaldırabilirsin. Önemli olan ben yazdım sen okudun 😉
Cevap
12Cevap
Az olsalar barınak derdim hepsine. Ama 10 milyon tane. Maalesef kuduz olmayanlarda gidicek ama kendimiz için yapmalıyız bunu. Gerçi 10 milyonu da nasıl uyutacaklar yani durum cidden çok kötü çok fazlalar
belidiye gelcek soakalardan toplayacaklar sıkıntı edenlerde birşekilde arabaya bindirilecek bence 3 ya da 4 aya hepsi ölür
hiç bir canlı insandan daha değerli değildir...
tamamı değil ama kontrollü şekilde uyutulabilir
sokaktan toplanacak köpekleri sahiplenecek biri olursa versinler ama dediğim gbii çocuklar öleceğine köğekler uyutulabilir.
Uyutulmalı sadece insanlar için değil köpekler için de doğrusu bu sokaklarda pislik içinde ölüyorlar
Bulmuyorum tabiki uytulmak demek öldürüyorlar biliyorsun di mi yani durduk yere o hayvanları neden öldürüyorlar doğru değil
evet. başıboş köpek sorununu çözecek başka bir uygulamanın olduğunu düşünmüyorum.
bir an köpek tapar tayfadan sandım :) kesinlikle.
Bu kararı çocukları veya ailelerinden birinin köpekler tarafından öldürülen kişilerin kararına saygı duyup en sağlıklısı uyutulsun insan sağlığından daha önemli değil.
Ortayol barınaklar olabilir, çok kişiye saldırdılar tehlikeli boyuta ulaştı
Bence zararlı olanlar ihbar edilip onlara karşı bi çözüm bulunsun hepsi zararlı değil
Saçma sapan konserler olacagina ya da put dikilecegine barinak yapilsin
Istırıyorlar ne lan
Hayır uyutulmasın onların da yaşama hakkı var
Yorumsuzum
Doğru evet