Benim cevabım sonuna kadar hayır.
Toplanmalı
Toplanmalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Belli büyük alanlarda bakılabilir köpekler. Sokaklarda gezmesinler ama. İnsanlara , özellikle çocuklara zarar verebiliyorlar. Bu kadar düşüncesiz davranmayın. Sizin bulunduğunuz bölgede köpekler uysal olabilir ama her yerde aynı değil.
Cevap
7Cevap
Bunu yapmalari icin cok gec kaldi hukumer bunu 10 yil once toplatip kisirlastirip sahiplendirmelesi gerekiyodu ama her zamanki gibi işlerini yapmadimlari icin simdi öldurmeye calisiyolar
Hayvanlara karşı değer verilmiyor maalesef.. Bizim burada uyuyacağız diye köpeğe iğne attılar.. Fazla dozdan öldü hayvan.. Bilinçsiz insanların eline veriyorlar maalesef..
Hayır onların yaşamaya haklari var ,, bu duruma getirenlerin Allah bağışlasın versin
Aynı fikirdeyim
Allah hepsinin belasını versin
Merhametsiz insanlar onlar
Aynen
evet toplanmalı, konuyu dağıtıp sapıkların toplatılması gerekiyor deme. o ayrı bir mesele zaten.
Aynen sapıklar katiller toplansın ben de sokak hayvanlarının korunması istiyorum
Bir hayvan sever olarak onların yaşamasını istiyorum
biz de zaten öldürsünler demiyoruz sokak hayvanları için ama insanlar zarar görmeye başlıyorsa bir şekilde bu sorun çözülmeli. zaten yeni çıkan yasada da belirtilmis uyutmak ilk çözüm olarak düşünülmüyecek.
Ama onlar öldürüyor. Sorun bu
babayım
ne kadar zor olsa da benim için toplanmalı
sizi durduk yere ısırsın da görün o zaman hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr demeyi
Pittbul cinsi olanlwr sadece
Aynı fikirdeyim
Sonuna kadar evet sokakta hayvan olmamalı
Avrupanın hiçbir yerinde sokak hayvanı göremezsiniz
Yorumu neden siliyorsun
İnsanlardan iyi varlıklar bence toplanmasınlar.
Aynı fikirdeyim
🌷
Hayır
Anketlerin ikiside aynı bu arada
Aynen yanlış yazmışım
Toplanmalı
Niye
Bence göçmenler ve sapıklar, katiller etraftan toparlanmalı
Haklı mıyım?
Haklısın da kimin ne olduğu belli değil ki
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?