Güncellemeler
+1 yıl
Küçücük sivilceye benzer bir şey yani beyaz bir şey ama çok küçük hani bir de kızarmış orası o kadar.
ACİL YANITLAR MISINIZ LÜTFEN!
ACİL YANITLAR MISINIZ LÜTFEN!
Güncellemeler
+1 yıl
kuşumun ayağı tırtıklı bıçağa geldi ondan bakayım dedim de gördüm zaten yani tezgahtaydi bıçak bıçağın sivri tırtıklı yerininin üstünde yürüdü birden tezgaha konup hemen aldım ama korktum işte o beyaz küçücük torbacik gibi iltihap gibi bir şeyi görünce lütfen bir şey söyleyin.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Merhaba bırsey yapma zamanla kabuk baglar yok olur elleme
Tamam çok sağolun
Pişir ye niye dert ediyon
Of sus be zaten korkuyorum
Bişey olmaz be dert etme
Tamam da daha yeni goruyorum ve de kuşumun ayağı tırtıklı bıçağa geldi ondan bakayım dedim de gördüm zaten yani tezgahtaydi bıçak bıçağın sivri tırtıklı yerininin üstünde yürüdü birden tezgaha konup hemen aldım ama korktum işte o beyaz küçücük torbacik gibi iltihap gibi bir şeyi görünce
İltihap varsa acil veterinere götür
Bilmiyorum ki işte ney
Yayılır kızım ihmale gelmez
Tamam götüreyim o zaman
Enfekte olmasın dikkat et
Çok küçük bir şey acaba çizildiği için mi oldu o beyaz küçücük bir şey orada?
Bir şey olmaz
İnşallah ya
Sürmüştür
Ne
Alerji mi
bişi olmaz
Sağolun
ne kanı
Kan yok diyorum beyaz bişeydi de ben baktım internetten iltihaplara eğer büyürse goturcem veterinere çünkü o ayağı yanmıştı silverdin sürdum ben baktım da kabuk atiyor ayağı kizarmiş biraz bir de tırnağı kopmuş yeni tırnak çıkacak şimdi veterinere göturursem krem yine verirse bu sefer daha da derisi inceelecek büyürse o beyaz şey o kadar hani kum tanesinden bile küçük bişey yani o zaman götürürüm ayağinin üstüne de basıyor çünkü sıkıntı yok