Gençler kedinize ucuz ve besleyici sağlıklı hangi mamayla besliyorsunuz?

Bugün sokaktan kedi sahiplendim. Yavrum anladığım kadarıyla daha önce ev kedisiymiş çünkü yabani değildi. Banyoya kum koydum gitti kendisi kumuna tuvaletini yaptı. Uysal da bizi de sevdi bağlandı. Bırakmak istemiyorum. Babamı aşıya 1500 TL vermeye ikna ettim (iç dış parazit aşısına 775-800 kuduz aşısına da 800 TL dediler) ama mamalar çok pahalı demin bir veterinerin videosunu izledim. Mama önemli kaliteli mama yemeli kalitesiz yerse hasta olur. Hasta olunca veterinere tedavi için vereceğiniz para daha fazla olur diyor bir liste yapmış. Gerçi adam ille de benim dediğimi alın demiyor. Ona göre kaliteli sağlıklı mamalardan bahsediyor. Market mamaları zararlıymış. O mamaların da fiyatı 2500-2600 dolaylarında. İlk kez eve kedi aldık diye alel acele a101'den kedi kumu ve maması aldık. Süt koyduk sütü içti daha çok kuru mamayı yemedi. Ben bu evladımı nasıl besleyeceğim lan? Ben babama bu mama niyatını söylesem kediye onu yedireceğime et alırım der deme ihtimali var. Mama fiyatlarına bakarken Obivan kuzu etli diye bir mama gördüm 10 kg 899 TL ama o bile pahalı gelir. Farkındayı her şey çok pahalı bu mama dediğinin 10 kgsu 300 lirayı geçmemesi lazım a.. m... k siz nasıl besliyorsunuz kedinizi?

Güncellemeler
+1 yıl
Lan niye kimse bir şey demiyor?