Evcil Hayvanlar Evinizde böyle bir şey görseniz ne yapardınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Yorumlarda herkes eve nasıl girdiğini merak etmiş. Söylim, zile basıp kapıdan girmiş 🙂😭🥲🤣Bence adam kira ödesin artık benim bacaklarımdan uzun bacakları var maşaAllah. Evinizde böyle bir şey görseniz ne yapardınız? Cevapla Yorum Soruları Ödeme Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Hadi o arsizlik yapıp zili çaldı. Siz niye içeri aldınız 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Sekiz tane bacayla kapıya vuruyor gelde açma Yorumla doganburak65 +1 yıl Yalnız onlardan 7 tanesi bacak Yorumla Soran +1 yıl Örümceklerin sekiz tane bacağı vardır Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Benim zaten örümcek fobim var.. yaklaşamazdım bile. 1 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Ne kadar hayvansever insanlar böyle. Evde tarantula mı anofel mi neyse ondan besliyorlar. Takdir ettim turan çarpsın 🤣 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tarantula bundan kaçar. Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Evi ona bırakırım 😅 rahatsız etmeye hiç gerek yok. 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Sinirlendirmiyelim abimizi sjsjs Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Elektrik süpürgesiyle çekerim, borunun ağzını bağlayıp ölmesini beklerim, sonra dışarıda süpürgeyi temizlerim, ölmediyse sopayla öldürürüm. 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Fabrika süpürgesi herhalde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Terasta akrep gördüydüm, daha sonra odanın duvarında gördüm, elektrik süpürgesiyle çektim, poşetin ićine boşalttım süpürgeyi, akrep yaşıyoedu, poşeti baģladım, çöpe attım, o siyahı görsem yastıkla öldürürüm. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu òrümceģin aleti de büyüktür.😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bi cesaret var sende yaa akrebi poşete koydum diyorsun 😭😭😭 aktep fobim var igghhhh 💀 Yorumla Soran +1 yıl Akrep poşetten çıkamaz mı sence 🥲 Yorumla
AnarsistBalPorsuğu Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl one ya öyle bizim kediden büyük bu kedi görse kaçacak yer arar 2 0 Yorumla
Daiys_m Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Ağlamaktan bayılırım yani o derece korkuyorum. Ayy düşününce bile tiksindimm 1 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 317 cevap paylaştı. Boya yaparken orumcegi öldurdum megerse kizin evcil hayvaniymis 1 0 Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Silahımı çıkarır vururum. 2 6 Yorumla Soran +1 yıl O daha büyüğünü çıkarır Yorumla LostThrones +1 yıl Nasıl olacak o? Yorumla Soran +1 yıl İroni diye bir şey var ya Yorumla LostThrones +1 yıl Nerede, görünmüyor pek 😅 Yorumla Soran +1 yıl Tadı kaçtı zaten anlatmicam Yorumla LostThrones +1 yıl O kadar tatlı mıydı 🤩 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Eski evim olur artık girmem tekrar :D 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Örümcek boyuyla posuyla ev sahibi oluyor oturdugu yerde biz hala olamadik 😑 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Evi yakarım komple :D 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ateş onu değil o ateşi yakar Yorumla
Blowfish12345 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 101% +1 yıl x10 kutu böcek ilacı belki ölüra 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Mermi manyağı ederdim :) 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Mermiyi geri fırlatır sana Yorumla TantuniSultanSülüman +1 yıl O zaman sever koynumuza alırız. yahu Yorumla Soran +1 yıl 😭🤣 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Onun evi demek istedin 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Aa evet pardon o artık ev sahibi Yorumla
Manhesuss Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Selena’yı çağırırdım burak yine örümceğe dönüşmüş 2 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 386 cevap paylaştı. Çizme fırlatırım 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Sana geri fırlatır Yorumla
Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Izgara yaparım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl On kg et çıkar Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Aç kalmayız işte Yorumla
mynameisking Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Süpürür atardım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl O seni süpürür sjsjs Yorumla