Hangi hayvanların yaşadığı olaylara tanık olmak isterdiniz?

Hangi hayvanların yaşadığı olaylara tanık olmak isterdiniz?
Köpeklerin gözünden Dünya ve insanların tavırlarını görmek isterdim. Bu sıralar sokak köpeklerin habeerini yapıyorlar, öldürülme ihtimalleri %100. Lütfen, sessiz kulların öldürülmesine izin vermeyelim yaşayalım, yaşatalım. 😕😕
🥺🥺
Birçok hayvanı severim ama bir zebranın gözlerinden görmeyi tercih ederim. Çünkü evcilleştirilemezler. Onlar özgür. Zebra en sevdiğim hayvan değil ama insan köleliğinden özgür olduklarını düşünüyorum.
Çayırlarda özgürce koşuyorlar. Ya da belki güçlü bir yırtıcı olmak isterdim... ama aslanlar bile sirklere konuluyor. Doğru, onları yavrulardan almaları gerekiyor... henüz yavruyken. Hmm Belki bir Harpy Kartalı.
Kupenk sjsj
Teşekkür ederim Semiii 😂🌸🐣🦄🍬🐥🍯🍓🍫🐰
Kedilerin gözünden dünyayı görmek isterdim. Mesela Agâh beni nasıl görüyor acaba çok merak ediyorum.
Cevap
12Cevap
Rakunlar tabi ki de
Kedilerin gözünden izlemek isterdim. Miskin, umursamaz ve sevimli.
Kuslarin:) ama yuksekten tirsmiyor degilim. 😬
Bence de. Alisirdim ucmaktan baska care kalmayinca
Bir karıncanın gözünden yeraltında inşa ettiklerini görmek isterdim
Sultan papağanı. Papağanımın gözünden kendimi görmek isterdim beni niye bu kadar çok seviyor diye
Tavus kuşu olarak çünkü çok sanatsal ve renkli bir yaradılışı var
Atlar olabilir Ahal Teke olmak isterdim 😃
Bir seçim hakkı tanınsaydı eğer kuş olmayı çok isterdim. Sürekli göç hâlindeler ve istedikleri her yere gitme fırsatına sahipler. Canın mı sıkıldı? Uç gitsin ve her şeyi geride bırak.
Bırakın kuş olayım😂
Kuşların gözünden görmek isterim
Kuş olabilirdi
kurtlar ve atlar
Kuşlay ve unicornlayın göjünden 🐦
Kelebelek ve japon balığı
Kurtlar ve kartallar..
Kuşların gözünden görebilmeyi isterdim
Komodo ejderi
3 yıl önce ayrıldığım eşimin gözünden
Kedi kedi kedi😻😻😼
Kedi