Çok merak ediyorum sürekli böyle mezarı bu şekilde oyuyor köpekler gözümle Bu ikinci görüşüm ama annem 3 kere falan gördüğünü söylüyor Hatta belki daha fazla yani mezar sahipleri gelip mezarı düzeltiyormuş aradan biraz zaman geçince köpekler tekrar böyle yapıyor Geçenlerde gördüğüm Mezarın yarısını resmen köpekler dümdüz yapmış kumu yere atmışlar Şimdi de bu şekilde oyuk gibi açmışlar acaba hayatta yaşarken köpeklere eziyet eden birimiydi yoksa Sokak köpeklerini çok sevip onlara iyi davranan biri miydi diye düşünüyorum
Mezarlıktaki bu mezarı köpekler sürekli bozuyor neden olabilir?
Boş anlam yüklemeye gerek yok. Mezar çok eski değil sanırım. Hayvanlar çürüyen etin kokusunu alıyor. Köylerde hayvanlar eşelemesin diye yeni mezarların üzerine sert dikenli ağaç dalları koyarlar.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet mezar daha yakında kazıldı o yüzden haklı olabilirsiniz ama şöyle söylemek istiyorum evin Mezarın yanında Sürekli yeni mezarlar kazılıyor ve sürekli kazılan mezarları görebildiklerimi görüyorum Hiçbirinde böyle bir olay yaşamadım ve 3 yıldır burada yaşıyorum ilk defa böyle bir olayla karşılaşıyorum dediğim gibi evimin camı yani manzara kısmı mezarlığa bakıyor onlar da mezar kazıldı ben burada kalalı Ama ilk defa böyle bir şey gördüm
Onların koku alma seviyesi çok yüksek, cesedin kokusunu aldıkları için olabilir
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet olabilir mezar daha yakında kazıldı ama benim evim mi mezarlığın tam karşısında onlarca mezar açıldı ve insan gömüldü Ben ilk defa böyle bir şey gördüm Yaklaşık 3 yıldır falan ben burada kalıyorum ve mezarlık evimin tam karşısında yani Arada bir yol falan var o yüzden onlarca kazılan mezar ve gömülen insan gördüm Ama ilk defa böyle mezarı oyulan Ve üstelik bir kere de 3 kere falan oyulmuştu Bizim gördüğümüz tabi görmediğimiz de olmuştur belki o yüzden dikkatimi çekti
Köpekler kokuya gelir yemek için... Tedbir almak lazım cenazeyi çıkarabilirler de..
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet olabilir belki de mezar yeni çünkü ama işte diğer yorumlarda da söylediğim gibi evin mezarlığın tam karşısında ve 3 yıldır bu evde kalıyorum Daha önce hiç böyle bir olay yaşamamıştım yani görmemiştim böyle bir şey ilk defa böyle bir şeye şahit oldum O yüzden biraz garibime gitti aynı zamanda cenaze ile benim hiçbir ilgim yok yani akrabam tanıdığım vesaire değil üç kere falan bu şekilde cenazenin oyulduğunu gördük cenaze sahipleri gelip düzeltip tekrar gidiyorlar Aslında dediğiniz gibi bir önlem almaları gerekiyor bence de
Yani aslında mezar yeni Belki de et kokusu alıyor olabilirler ama şunu söylemek istiyorum Benim evim mezarlığın tam karşısında onlarca mezar gömüldü hepsini görebiliyorum yani mezarlığın bir kısmını Tabii ki oraya gömülen insanları görüyorum ama Hiçbirinde böyle bir şey görmediğim için bu olaya bayağı Şaşırdım Yani yaklaşık 3 senedir falan ben bu evimde kalıyorum ve evimin manzarası bildiğiniz mezarlık O yüzden şaşırdım yani İlk defa gördüğüm için hani daha önce de bir sürü mezarlık yeni kazıldı
Yani yeni olan mezarların üstünde Çalı çırpı hiç denk gelmedim desem yeridir Çünkü böyle biraz daha sonraki zamanlarda Gül Lale falan dikiyorlar ama Çalı çırpı denk gelmedim
Yani herhangi bir tanıdığım değil Evim sadece mezarlığın karşısında olduğu için sürekli dikkatimi çekiyor ama bence büyük ihtimalle mezar sahipleri de bence ileride öyle bir çalışma yapabilir Çünkü dediğim gibi 3 kere falan şahit olduk Annemle beraber ama sürekli gelip düzeltiyorlar köpekler yeniden yapıyor
Dediğim gibi hiçbir şekilde tanıdığım değil ben kendim de gidip başkasının mezarını çeviremem yani biliyorsunuz günümüz insanları birine suç iftira atmak için elinden geleni yapıyorlar belki de sensin Kazan deyip çıkacaklar yani o yüzden böyle yaklaşamam ama aynı zamanda Yani sahipleri geliyor toprağı düzeltiyor sonra köpekler tekrar kazıyor dediğim gibi yani üç kere falan bu olayı gördük kendilerine akıl etmesi gerekiyordu mesela Bir de akıl etmediler diyelim 2 daha akıl etmediler E yani üçüncüsü olmuş demezler mi artık şunun kenarına bir çevirelim bir bir şey yapalım yani kendilerine akıl etmesi gerekmiyor mu