Sokaktan aldık 9 ocaktan beri hala bizimle sonra bırakamadık çünkü hastalığı hala geçmedi Peygamberimizin kedisinin ismi dünyanın en masum varlığı demek anlamı

Sokaktan aldık 9 ocaktan beri hala bizimle sonra bırakamadık çünkü hastalığı hala geçmedi Peygamberimizin kedisinin ismi dünyanın en masum varlığı demek anlamı

Ocak ayından beri sizinle birlikte ise artık onu bırakmanız mümkün olmayacaktır Çünkü aranızda kuvvetli bir bağ oluşmuştur ne kadar şanslı ki sıcak bir yuvaya sahip istediği zaman mama yiyebiliyor su içebiliyor rahat bir yerde yatabiliyor Keşke her sokak kedisi ve köpeği de böyle konfor alanına sahip olsa
Ay sanırım biliyorsunuz bu konuları bende bir şey danışmak istiyorum bende bir kedi aldım evime 1 hafta oluyor veteriner bir haftası daha kaldığını söyledi sonra iyileşir sahiplendiririz dedi 2 haftada çok güçlü bir bağ oluşur mu sizce
Tabii ki de oluşur Çünkü kedi ve köpekler onlara mama ve su veren kişileri unutmaz
Aslında çok yogunum yani bazı günler eve bile gidemiyorum ama onu da yari yolda bırakmak istemiyorum eğer çok alisirsa diye cunki ürkek biraz şiddet vs. Çok fazla dövülmüş kiyamiyorum da
Cevap
7Cevap
yakışmış
hahah cok tatlı.. maşallah. yakışmış. şapşik oturuşa bak keyfi yerinde maşalah paşamın. ne güzel insansın sen❤️ onun adına ben teşekkür ederim
☺️😘😘
Bir dakika rahat durmaz mı insan çok oyuncu yaa çok yoruyo Bir de kendi kedimiz var çok saldırmaya çalışıyor tutuyoruz ama nereye kadar bakalım
hahah. belli sana demiştim canavar o. kıyamam ya. en sevdıgm kedi yaramaz kedş benimde. benmde sokak kedşmvardı tekir ama bukadar mı anlayışlı akılı olur. doğum yaptırdım yavrusunu sonra dort ay sonra ıstanbula geldım bıraktım onu adada bakabılıyordum ama emanet ettm bırıne. hayvanlar çok alem yaratıklar. cok tatlı şapşik maşallah ya
Güzel ve sevimli kedi yakışmış
Aynen 🥰🥰
Hahha yakışmış çirkin şey
Güzel degilmi cins kedi gibi duruyo kuyruğa baksana
Yakışmış tam öyle bir kedi.
Müezza ne ya. Miza falan deseydin bari:P
yakismis
Yakışmış cimcimye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?