Evcil Hayvanlar Kedinizin konuşmasını ister miydiniz? Evcilim Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor evet hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kedinizin konuşmasını ister miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 702 cevap paylaştı. Çenesi hiç susmaz gadası 0 1 Yorumla biyotikkk +1 yıl Niye her şeyin sonuna gadası ekliyorsun ne demek bu gadası? Sana sordular mı hiç Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 402 cevap paylaştı. Zaten konuşturuyorŞarkı bile söylüyor benimki kgjk 😅😻 0 0 Yorumla
irmakdglr Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Ben çok isterdim hatta keşke bazen de gülse diyorum :) 0 0 Yorumla
KQL_OYYD Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl onlarda bizm miyavlamamızı isterlerdii orta noktada buluş iki tarafda göz ile zaten anlaşıyor 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 332 cevap paylaştı. Olmaz. 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 332 cevap paylaştı. Isterim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çenesi hiç susmaz gadası
Niye her şeyin sonuna gadası ekliyorsun ne demek bu gadası? Sana sordular mı hiç
Zaten konuşturuyor
Şarkı bile söylüyor benimki kgjk 😅😻
Ben çok isterdim hatta keşke bazen de gülse diyorum :)
onlarda bizm miyavlamamızı isterlerdii orta noktada buluş iki tarafda göz ile zaten anlaşıyor
Derdini anlatmasını isterdim
kedim konusuyor ki benimle
hayır
Keşke konuşsa
Bütün gün dinlerdim onu
İsterdim
Olmaz.
Isterim
Çoook