Yumurtası kırılan güvercin üzülür mü?

arkadaşlar evimizin pencere kenarına güvercin yumurtası için yuva yapmış fakat pencere kenarları beton bu yüzden sıkıntıydı zaten iki yumurta vardı biri çatlattı diğeri sağlamdı kafamı bir çevirdim başka bir güvercin yuvaya konmuş anne güvercin ile kavga ediyorlardı koştum kovdum yabancı güvercini. Tek yumurta yoktu aşağı bakıyorum yok etrafa bakıyorum yok. Son bir çatlak olan yumurta kalmıştı. ya da artık anne güvercin çatlak yumurtayı kendi atıp sağlam mı kavga esnasında çatladı bilmiyorum. Anne güvercin gene üstüne yattı bende su ve ekmek vermek için camı açınca kaçtı hemen o sırada çatlak biraz daha derinleşti. Bende gördüm çok üzüldüm. Sonra kuş geldi biraz ses çıkardı kendi kendine. Sonra da gitti gelmedi bir daha. Yumurtayı bırakıp. Üzülmüşmüdür sizce ben kahroldum.

Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme anne olan kumruymuş güvercin sanırım yedi kumrunun bir tane yumurtasını Allah ım sabahtan beri travma yaşıyorum. Çatlak yumurtaya baktım zarı delinmemişti çatlak kabuğu bantladım. Belki döner dönmezse kendim atkıya sarsam yaşar mı