Evcil Hayvanlar Evcil hayvanınıza miras bırakır mısınız? Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Evet haberde izledim yeni bazı insanlar evcil hayvanlarına da miras bırakmak istemiş. Siz bırakır miydiniz? Evcil hayvanınıza miras bırakır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Evcilim olsa evet tabi ki de 1 0 Yorumla
ariftotereks Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Onlara insan gerek her şeyden önce. Evet henüz yaşıyorken ona başka bir insan bırakmak gerek. Hayvanlar için en büyük servet bu. 1 1 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Doğru kesinlikle onlara şevkat verecek biri lazım. Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Bırakayım da kendi alışverişini kendisi yapsın dfgd 1 1 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Ahahhash çok iyi Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Çok saçma, asla bırakmazdım. Mirasımı alacak kimsem yoksa, varımı yoğumu on kişiye satardım. 0 0 Yorumla
Sjsksjsnndnd Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tabiki onlari sahiplenip ortada birakamam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evcilim olsa evet tabi ki de
Onlara insan gerek her şeyden önce. Evet henüz yaşıyorken ona başka bir insan bırakmak gerek. Hayvanlar için en büyük servet bu.
Doğru kesinlikle onlara şevkat verecek biri lazım.
Bırakayım da kendi alışverişini kendisi yapsın dfgd
Ahahhash çok iyi
Çok saçma, asla bırakmazdım. Mirasımı alacak kimsem yoksa, varımı yoğumu on kişiye satardım.
Tabiki onlari sahiplenip ortada birakamam
Yaa varımı yoğunumu onlara adarım😅😅