Evcil Hayvanlar Balıklar suda üşümüyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor ördekler felanda bi kac gecedir bunu düsünüyorum Güncellemeler+1 yıl rabbim hic bi canliyi susuz birakmasin Balıklar suda üşümüyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Nigrum_Umbra Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Isıyı algılarlarBuna göre derine beya daha yüzeye çıkarlar. Ördeklerde kolay üşümez geceleri sazlıkların arasında olurlar. Dışarısı 0 derecenin altında iken bulunduukları su sıcaklığı daha yüksek olduğundan denge kurarlar 0 0 Yorumla
Selamverlann Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 69% +1 yıl Hayvanlarda adaptasyon süreci var belirli bir sıcaklıkta yaşadıklarında o sıcaklığa adapte olarak hayatlarını devam ettirebiliryorlar 0 0 Yorumla
NammıkKemaL Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 96% +1 yıl Suyun dibine ateş yakmışlar 2 saatte bı gidip isiniyolar 1 0 Yorumla
sefaabey Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ben geçen konuştum sıkıntı yok abi geceleri içiniz rahat uyuyun biz iyiyiz dedi😂😂 1 3 Yorumla sefaabey +1 yıl Sorduğun soruyu çokmu düşündün😂 Yorumla Sılllaaaaax +1 yıl Selam söyle bhvjbj Yorumla sefaabey +1 yıl tamam bidakine söylerim 😂😂 Yorumla
TuniȿՁθ Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Onu bilemem ama galiba ıslanıyolar suda oldukları için. 0 0 Yorumla
Canlımumya Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Onların metabolizması bizimkiyle aynı değil. Yaradan ona göre dizayn etmiş. 0 1 Yorumla Canlımumya +1 yıl Su=votka Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Burada göl donuyor -35 ama hala buzun üstünde bekliyorlar. Üşümezler. 0 0 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Hamsi balığına sordum da cevap vermedi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Isıyı algılarlar
Buna göre derine beya daha yüzeye çıkarlar. Ördeklerde kolay üşümez geceleri sazlıkların arasında olurlar. Dışarısı 0 derecenin altında iken bulunduukları su sıcaklığı daha yüksek olduğundan denge kurarlar
Hayvanlarda adaptasyon süreci var belirli bir sıcaklıkta yaşadıklarında o sıcaklığa adapte olarak hayatlarını devam ettirebiliryorlar
Suyun dibine ateş yakmışlar 2 saatte bı gidip isiniyolar
Ben geçen konuştum sıkıntı yok abi geceleri içiniz rahat uyuyun biz iyiyiz dedi😂😂
Sorduğun soruyu çokmu düşündün😂
Selam söyle bhvjbj
tamam bidakine söylerim 😂😂
Onu bilemem ama galiba ıslanıyolar suda oldukları için.
Onların metabolizması bizimkiyle aynı değil. Yaradan ona göre dizayn etmiş.
Su=votka
Burada göl donuyor -35 ama hala buzun üstünde bekliyorlar. Üşümezler.
Ateş yakıp ısıtmayı dene. 😃😃
Isıtıcı taşıyorlar yanlarında.
Hamsi balığına sordum da cevap vermedi
Sığsa üşür yağlı balık dipte üşümez
Kız kalorifer var ya
Üşüyorlar
Nasıl nefes alıyor ki onlar 🤔
Balıkları bilmemde ördekler üşür bence.
Üşüyorlar
Battaniye ört