Minicik bir kedim var, ismi Lili. :) Evcil hayvanlarında aynı insanlar gibi duygusal ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum. Sizce evcil hayvanlarımızın duygusal ihtiyaçlarına nasıl uyum sağlayabiliriz?

Minicik bir kedim var, ismi Lili. :) Evcil hayvanlarında aynı insanlar gibi duygusal ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum. Sizce evcil hayvanlarımızın duygusal ihtiyaçlarına nasıl uyum sağlayabiliriz?

Deli ediyor beni. böyle bir kedi yok yav. Miyav diyor kapiya vuruyor kapıyı aciyorum geri cekilip bekliyor. Gir kiz iceri diyorum kilima acik. Yok bakiyor. Kapi 5 dakika acik kalsa yine o orada. Cikiyorum giriyorum yok. Kafasına göre gidip gelmesi yemesi içmesi. İceri girecem diye miyavlar iceri alirim. Tam yatiyorum uyacam cikacam diye bagirir. Ee klimalı evdede kapi ve balkon sürekli açık olmuyor mecbur. Kisacasi kedi ile uyusamiyoruz. Yetmiyor. Seviyorum mirliyor. Sonra gidiyor gel seveyim diyorum gelmiyor. Sonra miyav sev diyor. Yine yanima gelmiyor ayagina cagiriyor. Eski kedim ya da komsunun kedilero böyle değil. Bu kadının milletinin yapisi bu heralde. Cirkef bir kari bu
Harika soru. Tebrikler. Sana geldiğinde seversen başka yere gidip oynadığında ya da sadece oturup yattığında rahat bırakırsan duygusal olarak yeterli davranışı sergilemiş olursun.
Sürekli sevmek kucağına almak gerekiyor çünkü evcil hayvandan ziyade küçük bebek gibi ilgi bekliyorlar, ben kedim yavruyken aynen öyle bakıyordum ona itinayla. :)
Cevap
4Cevap
Oyun oynayarak
Benim kedim zorla sağlatıyor dibimden ayrılmayarak bazen gece uyutmuyor bile o yüzden ekstra bir şey yapmıyorum
Oyun oynamak, sevmek bunlar onları gerçekten mutlu ediyor sürekli ilgi isteyebiliyorlar o yüzden bolca oyun, sevgi yetiyor.🐾
onunla konusabilirsin gercekten bir sure sonra anlamaya basliyorlar ilgi gostermende cok onemli
Lili için türkiye el ele diyoruz
Hayvanım yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?