batıda sokak köpekleri kavramı yok ama bizim şehirlerde sokakta yürümeye korkar olduk.
toplatılması gerektiğini düşünüyorum
süs hayvanı gibi kullanılmasına karşıyım
batıda sokak köpekleri kavramı yok ama bizim şehirlerde sokakta yürümeye korkar olduk.
toplatılması gerektiğini düşünüyorum
süs hayvanı gibi kullanılmasına karşıyım
Barınaklar da adam akıllı gıda ve temizlik, ilaç ihtiyaçları yerine getirilse kimse toplatılmasına karsı cıkmaz ama atıyorlsr bi mezarlık gibi kafese ölene kadar sürünüyorlar.. Barınaklarla ilgilenen işçiler gerek. Yoksa toplatılmasını istemezdim... Ha saldırgan haline de biz insanlar getirmedik mi? Taş at azarla kov bagır eziyet et tecavüz et, hayvanlar insanlardan kaçmaya osormaya başladı. Köpekler iç güdüsel diyelim peki ya kediler neden kaçıyor? Alışınca pamuk gibiler... Sokak hayvanlarından önce csniler toplatılmalı sonra da hayvanlar..
İşte aç olma sebebi insanlar çöpe attı onlara vermedi, lokantalar çöpe atıyor alıp da yenilebilcek olanları vermiyorlar.. 6 7 ay kaldım , o 6 7 ayda da onlar için çabaladım Ben kedileri zorla tutup gözlerindeki iltihaplar gitsin diye ilaç dökmeye çalıştım ellerim paramparça oldu tırmalanmaktan, bu yaptıgımı gösteriş olarak anlatmıyorum ama insanalrın da cabası sıfır... Ben mama koyarken kablarına sigara izmaritini atan vardı suları döken vardı.. insanlar da berbat, barınaklar da... Herkes sadece kendisini düşünüyor... 🤷🏻♀️ dünya sadece insanların değil oysa ki
Tuncelideyim sanirim en çok sokak köpeği burada var. Ama köpeklere cok iyi bakiliyor asla insanlar rahatsiz etmiyor ve herkes besliyor koruyor kolluyor. Dolayisiyla kimseye saldirilmiyor yani sen nasil yaklaşırsan hayvanlarda öyle geliyor sana. Artık insanlara aliştırılmıyor ve saldirip ölümlere neden oluyorlarsa barınakta bakılmaları en sagliklisi. Hatta buradakiler icinde gecerli ayni sey iyi bakiliyo olabilirler ama havalar soğuk... hem belediyenin işi ne?
batıda bu kavram yok hayvan hakları var evcil hayvanını öyle sebepsiz terk edemezsin vs ama bizimkiler sanki hayvan karşıtıymışız gibi sokak köpekleri lafını duyunca irkliyor kardeşim hayvan sokakta beslenemiyor çoluk çocuk zarar görüyor hayvana da eziyet. en sağklıklısı toplatılması
belediyeler saçma sapan şeyler yapacağına toplasın bi zahmet
Buradakiler disari atilmis cins kopekler degil ki direkt sokak cinsi seyler
Buradakiler kısır
Cok fazla ilgileniyorlar
Saldırmıyorlarsa besleyin tabi ki yazık
Bilmiyorum burasi kucuk yer ve bi sey yapmiyolar normalde korkarim kopekten
Secimde degisim belediyeyi
Bencede toplatılması mantıklı
Cevap
2Cevap
Evet karşıyım
Ne kadar köpek varsa toplatilip ülkeden sürülmeli biz o köpekler yüzünden korkarak mı gezecez
degilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?