Evcil Hayvanlar Köpeğim her sabah cennet mahallesi izliyor, nasıl vazgeçirebilirim? u _GerdekBasan_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Köpeğim her sabah cennet mahallesi izliyor, nasıl vazgeçirebilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
PembeninKürküsü Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 96% 8 ay Bu küpekte bizim hayranımız çıktı iyi mi aynız yunuza benzer 3 2 Yorumla PembeninKürküsü 8 ay çok taklı la meymun 😂😂😂😘 Yorumla u _GerdekBasan_ 8 ay şu fotoya hep gülüyorum Yorumla
trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 90% 8 ay Ama nasil olur 1 1 Yorumla u _GerdekBasan_ 8 ay hahahahahah Yorumla
s DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 8 ay Sihirli Annem'i açıp artık köpeklerin de konuşabildiğine dair ikna ederek ilgisini çekebilirsin. 3 0 Yorumla
BilgiMeraklısıbirkız Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% 8 ay Farklı bir şeyler izletmeyi dene bizim kedi de belgesel izlemeyi seviyor 😂 3 0 Yorumla
__Someone Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% 8 ay Komedi türlerini seviyor demek ki tatlı şey 😅 1 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 20 , eic 96% 8 ay Köpeğin çingene demek 0 2 Yorumla u _GerdekBasan_ 8 ay Cennet mahallesindekiler çingene değil bu arada :D Yorumla MaşaKocaAyıı 8 ay Hepsi kara çingene Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu küpekte bizim hayranımız çıktı iyi mi aynız yunuza benzer
çok taklı la meymun 😂😂😂😘
şu fotoya hep gülüyorum
Ama nasil olur
hahahahahah
Sihirli Annem'i açıp artık köpeklerin de konuşabildiğine dair ikna ederek ilgisini çekebilirsin.
Farklı bir şeyler izletmeyi dene bizim kedi de belgesel izlemeyi seviyor 😂
Neee
Komedi türlerini seviyor demek ki tatlı şey 😅
İzlesin köpeğin yapacağı iş yok bir şey yok akşama kadar izlesin
Ahah tipe bakkk. İzlesin amann
Suratını yerim onun😄
😂😂😂😂 tipe bak yaa
Besnim kedim de jazz Blues dinliyor
Köpeğin çingene demek
Cennet mahallesindekiler çingene değil bu arada :D
Hepsi kara çingene
İzlesin 😍