Evcil Hayvanlar Kediler neden ısırır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Parmağımı yediğine göre karnı doymuştur vampir kedinin 🙄 Kediler neden ısırır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Oyun oynadıkları içindir 0 0 Yorumla
popkekamalimonlu Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 5 tane kedim var, ben kendimi bildim bileli evde kedi besliyoruz. Henüz hiçbir aile üyesi hiçbir zaman ısırılmadı. Tırmaladığı olmuştur ama ısırma olayını bilemedim. Sokak kedisi vs ise anlaşılabilir. 0 0 Yorumla
Tiffanysbreakfast Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Bazı kediler sevgilerini ısırarak göstermeyi tercih ediyorlar. Benim kedim de bu şekil yoksa etini parçalamak istediklerinden değil 0 0 Yorumla
Mavisiii0 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Bazen sırf oyun oynamak için ısırıyorlar yiyeceğim bu poncikleri 0 0 Yorumla
zsrndr Takip Et Guru Yaş: 76 , eic 97% +1 yıl Küçük kediler veya kendi sırnaşanlar hariç sevemiyorum kedi sağı solu belli olmuyor nankörlerin 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,3b cevap paylaştı. sevgilerini gösteriyorlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Oyun oynadıkları içindir
5 tane kedim var, ben kendimi bildim bileli evde kedi besliyoruz. Henüz hiçbir aile üyesi hiçbir zaman ısırılmadı. Tırmaladığı olmuştur ama ısırma olayını bilemedim. Sokak kedisi vs ise anlaşılabilir.
Bazı kediler sevgilerini ısırarak göstermeyi tercih ediyorlar. Benim kedim de bu şekil yoksa etini parçalamak istediklerinden değil
Bazen sırf oyun oynamak için ısırıyorlar yiyeceğim bu poncikleri
Küçük kediler veya kendi sırnaşanlar hariç sevemiyorum kedi sağı solu belli olmuyor nankörlerin
Oyun oynuyorlar kendilerince amaçları zarar vermek değil
Canları öyle istiyordur o anlık
Sevgi ısırığı atıyorlar😂
sevgilerini gösteriyorlar
dişleri kaşınıyordur ondan :)
Sevgi göstergesi ablası
Dayak istiyor nankör kedi
tekirler çok ısırıyor.
Aşk ısırığı o… 🤭
Dikkatli olun yinede kuduz açısından
Aaa bizim kedimiz değil mi o😂
Canı çekmiştir 😄