Kızlarsoruyorda bu cümleyi okudum ama eğer beni böyle bir erkek seviyorsa onur duyarım. İnsanlar aldatabilir ama bu asla yapmaz. Saf sevgi.
+boyum da kısa linçlere açığım. 😆

Kızlarsoruyorda bu cümleyi okudum ama eğer beni böyle bir erkek seviyorsa onur duyarım. İnsanlar aldatabilir ama bu asla yapmaz. Saf sevgi.
+boyum da kısa linçlere açığım. 😆
Evci hayvanların sevgisi daha saf ve temiz olduğu kesin. Herkesin seveni vardı aileniz ve arkadaşlarınız sizi seven kişiler. Sizi seven insanlara haksızlık yapmayın. Kilo almak sizi mutsuz ediyorsa bu konuda bir adım atabilirsiniz.
Ya öyle aman aman kilom da olduğunu düşünmüyorum. Boyuma göre 50 kilo olmam lazım 74üm şu an. Gayret edip 50-60 hatta daha fazla kilo verenler de var. Yani birkaç ay boğazımı tutsam sorun yok da işte kendimi çok kısıtlanmış hissettim diyetisyenin programıyla. Bir parça çikolata yiyip granül kahve içemiyordum bıraktım işte.
Yemek yemeni azaltarak zayıflaya bilirsin. bence bu şekilde yap diyetisyen programı sana sıkıcı geliyorsa artık. Bingil bingil degilsen kilolu değilsindir biraz fazlan vardır bu da senin kilo vermenle gececek bir durum. Ayrıca kilolu olun güzel olan kizlarda var çirkin görünüp kilo verince güzel olanda var yani. Sen sevilmeyi hak ediyorsun zaten. Gönlünü ferah tut 🙏😊
Sağ olun. Çok teşekkürler. Boyun kısa diye hep bunlar. 😆 Yani uzun olup benden kilolu olan da var ama biraz zayıflasam çıtı pıtı olurum gibi bilmiyorum. Dediğiniz gibi azaltmak lazım. Doktor bana zayıflama hapı vermişti ama şok oldum yan etkilerini okuyunca. Kullanmadım. Bir doktor bunu nasıl önerebilir? Öyle haplar yüzünden ölen insanlar var kilo vermek uğruna. Doğru bir teşvik gibi gelmedi.
Boyum*
Işte bu duruma üzülüp kendine daha çok zarar verme. Yediklerine içtiklerine dikkat et. Zayıflamanın en güzeli yolu hareket az yemek burada irade kararlılık giriyor işin içine biraz yemek yememeye alış çok yiyesin gelmiyor zaten. Boyun kısa olunca her türlü kiloda biraz ayar kaçıyor. Kilona sık sık dikkat etmelisin. Tüm vücut aliyorsan çok iyi hemen kilo vermede iyi olursun. 🙏😊
Hareket de lazım ya bahara doğru yürüyüş de yapayım Nisa veya mayısta başlayıp. En büyük sebep hareketsizlik bence.
Cevap
5Cevap
Bu nasıl bir sığ düşünce, kilo ile bağlantısı nedir anlayamadım.
Başkası öyle yazmış sitede
Erkekler içinde aynı şey geçerli
Niye yahu insanlık sevemiyor musunuz
Kilolu olunca sevmiyorlar
Ya sevip sevmeme değil kendi için insan bakmalı fiziğine ama diyetisyen çok kıstı bir şeylerden. Çok kısmadan nasıl denge kurulur acaba onu merak ettim.
Zayıflayabilirsin
Mantıklı ama makarna yiyeceğim. Sade yersem sorun olmaz herhalde?
Afiyet olsun paşam
Sağ ol reis.
Yazmayayım dedim paşa ne awk oldu olacak sumo güreşçisi de ayıp vallahi.
Fiziksel özelliklere takılmayacak biriyim nasıl mutluysan öyle yaşa başkalarınında laflarını umursama
neden oyle dedin
Altta yazıyor sebep fotoyu büyütün lütfen.
bakacam
boy kaç sende
Kaç kilo
Alakasi yok
Deme öyle be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?