Merak etme ciddi biriyim bazen böyle saçma sorularım olur sadece bir soruya kıyasla beni taniyamazsın sadece canım sıkılıyordu birşeyler salladım ne sen bir kedisin ne ben bir köpeğim
Kadın doğası insan var olduğundan beri aynı ama değişik olan şu an sahip oldukları imkanlar. Her birsinin mesaj kutusunda en az 2000 tane istekli erkek var. Aynısı sana olsa senin de ardın kalkar. Sorun, sosyal medya. En çirkin kadın bile en iyi erkeği ister, kendisine aynadan bakmaz.
Ya tabi haklısın mesela iş arkadaşlarım bana yakişiklisin dedi lakin kendimi yakişikli bulan biri değilim ama o sıra bı havalara giriyosun gün içinde 3 4 kızdan aynı cevabı alsaydim inan benimde biryerlerim kalkardi
Kızların senden hoşlanmasını istiyorsan kendini sevmen lazım. Hatta dünyadaki her şeyden daha çok kendini sevmen lazım çünkü kızlar erkeğin kendisininden üstün, her şeyi başarma potansiyeli olanını isterler. Sen kendini sevmezsen bunlar olmaz. Hayattan zevk alamazsın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Amazing
Ögrencim olur kendisi Nikola derselerinde gayet başarili bir öğrenciydi elektiriğo bulduğunda çok sevinmişti kerata
Öpeyim elini abi
Dur bu elin değilmiş öğkğk 🤮
🖐🏻 buyur yegenim ters el emojisi yok avuçtan opucen artık idare et
Alakası yok. Böyle düşünen biri de kuş olmalı bu mantıkla aynı cinsiyette diye herkesi aynı kefeye koyacak zeka ancak bir kuşta vardır çünkü
Tamam kabul ama şahin olsam olur mu şahini severim
bak işte şimdi seni nasıl diğerleriyle bir tutabiliriz bunu ancak bir çocuk söylerdi ya da çocuksu ruh
Merak etme ciddi biriyim bazen böyle saçma sorularım olur sadece bir soruya kıyasla beni taniyamazsın sadece canım sıkılıyordu birşeyler salladım ne sen bir kedisin ne ben bir köpeğim
çocuksu olmak kötü değil ki ama ciddi olacağın zamanları da bilmek gerek o ayrı anlaştığımıza sevindim
Olabilir mantıklı bir yaklaşım
Teşekkür ederim profildeki adam filozof degilmi
Yazar şair Türkçülük akımı
Namık kemali tanırım lakin birgün merak edip resmine bakmadım
Ama ben namık kemalı İsmete benzeyen biri gibi hayal ediyordum esmer sakalsız zayıf biri olarak
Çoğu kişi espri olarak tandır bu kişiyi ama, çok önemli bir şahsiyettir
Ben türkçü olduğunuda bilmiyordun bu arada cahil kaldık biraz ama gerçi ben sayisalcıyım yani
Matematik terimini icat eden ve matematik yapmak için kuran kişiler kimdi öncü shsh
Pisagor
Uçgenin uzun parçasina karısının ismini vermiş ama takildiğim konu o sırada acaba aklında ne geçiyordu
Adam Özel hayatını bir ders yapmış lanet olsun. Shshsu
Beni ilgilendirmez ben ücgenin uzun parçasına (sıla) dicem sıla benim ilkokuldan başlayip liseye kadar hoşlandigim kızın ismi
Ama karım olursa onun ismiyle degiştirirm
Eee yani
Benim yorumu senmi sildin la
Aynen öyle.
Bu kızların hiçbiri katılmıyor onlara köpek desem davalık oluruz herhalde neyseki kedi demişim
Katılmazlar tabii ki ama öyle oldukları gerçeğini değiştirmiyor.
Var illaki düzgün olanlar ama çogu böyle kimişi var zaten çıngıraklı yılan önüne gelene gotunu sallıyor
Kadın doğası insan var olduğundan beri aynı ama değişik olan şu an sahip oldukları imkanlar. Her birsinin mesaj kutusunda en az 2000 tane istekli erkek var. Aynısı sana olsa senin de ardın kalkar. Sorun, sosyal medya. En çirkin kadın bile en iyi erkeği ister, kendisine aynadan bakmaz.
Ya tabi haklısın mesela iş arkadaşlarım bana yakişiklisin dedi lakin kendimi yakişikli bulan biri değilim ama o sıra bı havalara giriyosun gün içinde 3 4 kızdan aynı cevabı alsaydim inan benimde biryerlerim kalkardi
Kızların senden hoşlanmasını istiyorsan kendini sevmen lazım. Hatta dünyadaki her şeyden daha çok kendini sevmen lazım çünkü kızlar erkeğin kendisininden üstün, her şeyi başarma potansiyeli olanını isterler. Sen kendini sevmezsen bunlar olmaz. Hayattan zevk alamazsın.