Baktım hem miyavliyo hem hapşırıyo yağmurdan kaçmayı bilmiyor yavru bir kedi saç kurutma makinasıyla kuruttum burnunu sildim şimdi mama yoyo kendi kedimizde var hasta olabilir mi hastalık geçmesinden korkuyorum biraz 😢😢😢

Baktım hem miyavliyo hem hapşırıyo yağmurdan kaçmayı bilmiyor yavru bir kedi saç kurutma makinasıyla kuruttum burnunu sildim şimdi mama yoyo kendi kedimizde var hasta olabilir mi hastalık geçmesinden korkuyorum biraz 😢😢😢

Öncelikle temizliğini yaptıysan mamasını yedirdiysen veteriner e götür götürme şansın yoksa parazit ilaçlarını al kendin evde yap ve onu da evde beslemeye başla. Birkaç gün diğer kedinle yan yana getirme sonra onun yattığı yerdeki örtüyü yastığı ne varsa diğer kediye götür koklat alıştır kokusuna daha sonra da yan yana getir ama yalnız bırakma
Cevap
6Cevap
kurban olurum ben ona cok tatli ya nasil da yiyor. Olmaz bir sey inshallah, onlar zaten sokakta yasiyor alisiklardir sen almadan once kac kez daha yasamistir ama olursa goturur gosterirsin ya da sorarsin bi veterinere...
kurban olurum güzel kalbine ya. hastalık geçebilir bir süre uzak dursunlar
Havluya sar. Hastalanmış olabilir soğuktan. Bebek daha o.
nasıl ponçik bir kalbin var öyle senin ya
içeri alınıp bakilmaz mi 😥
Veterinere götür. İyi yapmışsın aferin 😍
Kömür sobasına atın. Isınacaktır
Sokağa at
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?