Güncellemeler
+1 yıl
Biri üç harflilerin korkutmuş olabileceğini söyledi. Kuşuma dua okuyup sakinlestirdim kafesine koyacakken bı anda elektrikler gitti sonra birkaç kere gidip geldi böyle bişey olabilir mi gerçekten bilen varsa cevaplayabilir mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
biz arada yataktan düşecek gibi hissederiz ya belki ona da olmuştur aynısı
Olur mu böyle bir durum?
Rüya görüp korktu kuşlar rüya görüyor sa ya da üç harfli ler
Üç harfliler mi ne alaka korkutma lütfen 🥺
Ciddiyim uyuyan hayvan bi anda öyle olmaz rüya görmedi ise tek açıklaması bu
Rüya görme durumları var mı ki? Ya da o dediğini görebilir mi?
Onu korkutmuş olabilirler
Off yaa🥺
Ya git bana yazma korktum banada bılaştırma
Ya kuşu aldım sakinlestirdim dua okudum sonra tekrar kafesine koyacakken elektrikler gitti. Sonra gidip geldi bikac kere çok korktum dediğin gibi olabilir mi gerçekten 🥺🥺🥺
Ayyyyyy git yaaaa yazma
Ne alaka yazma yaa iyi misin sen böyle bişey varsa bile kalkıp sana mı gelecekler hey Allah'ım 🤦🏻♀️
Bilemeyiz şu an yanindalar belki bi ihtimal irtibat kurmak sıkıntılı seninle
Saçmalama yaaa
Elektrik gitti dedin çok korkunç korku filmi gibi. ya. yerinde olmak istemezdim
Evet sakinleştirip dua okuduktan sonra kafesine koyacakken elektrikler gitti bı anda sonra geldi tekrar gitti geldi falan bende korktum ama tesadüf yani bence
Birdaha dua okusana
Kuşu yanına alıp ta
Hayır kafesine koydum uyuyor şimdi neden böyle bişey yapayım ki?
Elektrik yine kesilirse sıkıntı
Ya kesilmedi bidaha tesadüftü yani bence elektriğin gitmesi sende felaket tellalligi yapma gece gece
Bilemeyiz birden kuş yine kanat çırparak kendini kafeste bi oraya bi buraya atarsa ozaman görürüm g. tunu 🤣
Öyle bişey olursa direkt sana yollarım onları o zaman 😂😂
Güldüm çok 🙂 takılıyorum sana dua oku Allah'a sığın ama gerçekten benim hayatta tek tırstıgm konu. Ha bide yükseklik var
Evet dua okudum baya bişey yok Allah'ın izniyle. Evet korkunç bir durum zaten kimsenin başına gelmesin🙏🏻 tuhaf olan şey şu ki annemin arkadaşının yeğeni 15 yaşında ve sanırım onu korkutmuslar iyi değilmiş bugün bunu konuştuk üstüne bu yaşanınca ve sen öyle diyince bende tırsmadım değil 🥲 ama dua okudum içim rahat
Bana bir tkp atarmsn lütfen
Neden ki?
benim kuşlarim da yapıyordu, rüya falan görüyorlar sanırım bilmiyorum ama
Rüya görüyorlar mı ki?
merhaba kuşlar en ufak ses ve sarsıntıdan çıt sesinden dahi ürkerler ani hava ve ısı değişimleri farklı insanlar ve yüksek ses onları korkuturur. Onların yanında ani hareketlerden sakının
Merhaba çok dikkat ediyorum dediklerinize hiçbir şekilde ses çıtırtı veya korkacagi bişey olmadı aniden kanat çırpti dün gece kafesin içinde bu gece de kafesine koydum uyuması için ama sürekli tellere tutundu gaga taşının üstünde uyumak istedi tünegine bir türlü gitmek istemedi korkar gibi bir hali vardı biraz sakinlestirdim öyle uyuyor şimdi anlamadım neden böyle oldu evde baya ilgileniyoruz herkes çok seviyor anlamadım yani 🥺
Fıtratları gereği korkarlar alışması aylar sürsede güvenlerinin kaybolması birandır ve gaga taşı üzerinde durmaları normaldir sizin yapmanız gereken kuşun dışkı ile temasını engellemek gaga taşı mineral blok kalamar üzerinde durur kafeste asılı dururlar kuşunuzu dışkıdan uzak tutun ve bolca ilgilenin
Anladım teşekkürler
Uykusunda korkmuş olabilir
ya da reflex
Ama korkacagi hiçbisey olmadı anlamadım bende
Deprem olabilirr ya da hafif olmuştur
01:12 de Boluda 4.2 deprem olmuş senin kuşun boşuna korkmamış
Doğudayim ben bu arada alakası yok
maraştada olmuş nasıl alakası yokk hayvanlar senin hissedemediğin en hafif sarsıntıları hissederler
Tamam da marasta Bolu'da olan deprem Van'da hissedilmez ki kuşum neden hissetsin
sen yarın kuşunuda yanına al bi psikiyatriye git ona olanları anlat seni güzel bi tedavi etsin
Ne alaka? Bu sorunun psikiyatriyle ne alakası var yardımcı olmayacaksan yorum yapmasaydin keşke
Normal bir şey