Ben bu soruyu yanıtlarsam bana hakaret olur. 😂😂 Bu sarman kedimiz demek istiyor ki, bak ben buraya çıktım oyun istiyorum benimle ilgilen oyna. Elinden telefonu bırak yoksa ulaşılması daha zor olan yerlere çıkarım 😃
Kediler yerden yükseğe sadece tek bir sebepten çıkarlar. Ancak tehlike hissettiklerinde eğer kedin evin içinde yerden yüksek bir yere çıkıyorsa aşağıda onu korkutan bir şey vardır muhakkak. Özellikle o odada. Böyle bakması da aslında sana dikkatli ol demek için. Kediler avcılık iç güdülerini kaybetmeden evcilleşmiş hayvanlardır. Avlanacakları yani yemek yiyecekleri zaman karınları acıktığında yere yakın dururlar ama tehlike anında diğer tüm yırtıcılar gibi yukarıya kaçarlar
Kedi ve köpeklerin gerçekten insanları anladığını düşünüyorum. Anlıyorlar ama cevap veremiyorlar ne zaman bir kediye köpeğe bir şey desem yüzüme bakıyor ve ses çıkarıyor. Sadece mama istediklerini anlıyorum başkada hareketlerinden ne istediğini anlamıyorum
Galiba anlıyorum, sevmiyorum desem de paçalarımı bırakmayan bi miya'm var benim de 😕 hatta o da beni anlıyor ki sevmiyorum desem de sevdiğimi biliyor yaramaz.
Evet anlıyorum tabi ki de.. ben tüm hayvanları seviyorum zaten onlar benim canlarım.. özellikle de köpekler ne zaman dışarı çıksam peşimden gelirlerdi.. bende mama ve su verirdim onları severdim.. insanlardan daha çok güven veriyorlar nedense.. onların da beni anladığına eminim.. 🌸
Kediler anlasilamayan tek hayvanlardir onca yildir bakarim hala ne zaman ne istedigini cozumleyemedim kopegimde var onu cok iyi anlarken kedilerle anlasilamayan ama birbirimizi seven bir iliski icindeyiz 😊
Oraya çıktı çünkü çıkabiliyor🤪 Aynen. Oyuncu ve aksiyon sever bu vatandaşlar. Sana da kızdın mı diye bakıyor. Kızmadıysan bildiğini yapmaya devam edecek. Kızdıysan da devam edecek😂😂😂
Sarman kedilerden her şey beklenir. Dua edin dolabı başınıza yıkmamış
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sadece tavşanları çok seviyorum ve kedileri çok seviyorum 😂 kuşlarıda seviyorum birde köpekleri çok seviyorum birde yunus balıkları, balinaları seviyorum