kedimizde taş sorunu vardı. Veteriner antibiyotik, ilaç iğneleri yaptı ve proplan'ın böbrek taşı dökücü veteriner diyet mamasını verdi. Kullandık. Geçti sandık. Az daha kedimiz öldüyordu. Baska veteriner sondaj yapıp açtı. Bu mamayı kullanıyoruz şu anda. Bizim kedimize yaramadı o mama. pahalı ama yapabilecek bir şey yok.
Benim ölen kedimde de ağzında enfeksiyon vardı. İlaç kullandık geçmedi. Öldü maalesef. Bazı şeyler çok küçük detay gibi gözüküyor ama sonra çok can yakıyor.
Sokaktan almıştım onu. Dişleri yoktu, kırıktı ve çok yaşlıydı. Eve geldi kilo aldı. Çok soğuk bir kediydi ama hep beraber uyurduk. Ayak ucumda yatardı. Çok özledim. Evdeki kediler de güzel ama ailenin ferdi gibi oluyorlar. Onlara kedi gözüyle bakamıyorum maalesef. İnsanmış gibi görünüyorlar
Başınız sağ olsun. Öyleler, evet. Bizim gibi çok cabuk hastalanabiliyorlar. Bu konular çok fazla dikkat istiyor ve farketmek zor da. Bundan 8 sene önce bir kedim daha vardı. Dişiydi. O da bò öyle oyuncu bir kediydi ama evden kaçıp kocaya kaçtı😢
Ana Sayfa > Evcil Hayvanlar > Sorular > Sizinde ocağınıza incir ağacı diken kedi var mı rafım duvardan söküldü. Gözükmesin diye diğer rafı böyle kapattım. Nasıl duruyor?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
öyle evcilim yok benim
Masrafta masrak. Aileme kitli masrafı allahtan
maması 3000¥
3000₺ bugun klavye eceline susamış
Yuh altın tozu mu içiriyorsunuz? Benim altı kedim var pro plan kısır maması yiyorlar ama bu kadar pahalı değil
Bu abartı. Nereden alıyorsunuz mamanın adı ne
7 Kg Royal Canın kısır kedi maması 3000₺
Ben 15 kg alıyorum. Royal o kadar iyi de değil. Bence vazgeçin ondan.
Trendyoldan alıyoruz biz
kedimizde taş sorunu vardı. Veteriner antibiyotik, ilaç iğneleri yaptı ve proplan'ın böbrek taşı dökücü veteriner diyet mamasını verdi. Kullandık. Geçti sandık. Az daha kedimiz öldüyordu. Baska veteriner sondaj yapıp açtı. Bu mamayı kullanıyoruz şu anda. Bizim kedimize yaramadı o mama.
pahalı ama yapabilecek bir şey yok.
Ay çok geçmiş olsun. Umarım en yakın zamanda düzelir kuzucuk
Teşekkürler. Ekimden bu yana bu mamayı kullanıyoruz. Şu anda düzeldi gibi.
Umarım hiç kimse bu durumu yaşamaz.
Benim ölen kedimde de ağzında enfeksiyon vardı. İlaç kullandık geçmedi. Öldü maalesef. Bazı şeyler çok küçük detay gibi gözüküyor ama sonra çok can yakıyor.
Sokaktan almıştım onu. Dişleri yoktu, kırıktı ve çok yaşlıydı. Eve geldi kilo aldı. Çok soğuk bir kediydi ama hep beraber uyurduk. Ayak ucumda yatardı. Çok özledim. Evdeki kediler de güzel ama ailenin ferdi gibi oluyorlar. Onlara kedi gözüyle bakamıyorum maalesef. İnsanmış gibi görünüyorlar
Başınız sağ olsun. Öyleler, evet. Bizim gibi çok cabuk hastalanabiliyorlar. Bu konular çok fazla dikkat istiyor ve farketmek zor da. Bundan 8 sene önce bir kedim daha vardı. Dişiydi. O da bò
öyle oyuncu bir kediydi ama evden kaçıp kocaya kaçtı😢
Bizim de kedi böyle kaçtı sonra eve bebeleriyle geri geldi başımıza 6 çocuk bırakıp geri kaçtı
sjhjjkk
bayağı nankörmüş , itelemiş tatlışları
kum masrafı sıkıntı :) tabi oturma gruplarınada arada bir tırnak atıyor ama eskiler zaten
Kumu, mamayı toptan alıyoruz. Tek derdimiz keşke bu olsa. Bıktım artık. Biri prizi söktü. Erkek kediler kendini tamirci sanıyorlar
Hep benim yüzümden 😅
Anlamadım siz ne alaka
Az önce harcama sorunuza ocağınoza incir ağacı dikmeyi demiştim 😅
Bu çok önceden kalma.
Maksimum 1 hafta olmuştur. Gördükçe içim yanıyır
Şakasına dedim zaten 😅
Sıkma canını görünmez kaza