Evcil Hayvanlar Ormanda karşınıza köpeğim çıksa ne yapardınız 😂? u _GerdekBasan_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Kendisi çok utangaç bir hanımefendidir Ormanda karşınıza köpeğim çıksa ne yapardınız 😂? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Ahlaklıdindar Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 86% 9 ay Ben en son yaptığım bir şey var onu anlatacağım , köpeğin birini gördüm yürüyüş yaparken ormanda , buna benziyordu ve korkudan ağladım kaçamadımda , neyseki bir şey olmadı 1 7 Yorumla Ahlaklıdindar 9 ay O kadar sevecen ki korkmadım😄 Yorumla u _GerdekBasan_ 9 ay Bu çok tuhaf bi köpek. Böcekten bile korkar 😂 Yorumla Ahlaklıdindar 9 ay Benimde var bir tane o da çok korkuyor 😄bir sorumda resmini paylaşmıştım baya yaşlı Yorumla u _GerdekBasan_ 9 ay Evet gördüm çok tatlış Yorumla Ahlaklıdindar 9 ay Teşekkür ediyorum seninkide çok tatlı şeker gibi Yorumla u _GerdekBasan_ 9 ay Teşekkür ederiz 🌸 Yorumla Ahlaklıdindar 9 ay Rica ederim 😊 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 36 9 ay kaçmaya çalışır mıyım yoksa uzlaşmaya mı çalışırım bılemedım 1 3 Yorumla u _GerdekBasan_ 9 ay 60 km hıza çıkabiliyor denedik😂 Yorumla lenii 9 ay ağaca tırmanabılıyor mu? Yorumla u _GerdekBasan_ 9 ay 2 3 metreye kadar evet 😂 Yorumla
simlitavsan Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 9 ay korkudan koşamam bile skgjj 1 1 Yorumla u _GerdekBasan_ 9 ay Seni gördümü peşinden koşacak eğittim ben onu Yorumla
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Çekerim çakıyı, tak tak tak. 0 2 Yorumla u _GerdekBasan_ 9 ay Hızlı çekemezsen paket olursun 😇 Yorumla nomercy7 9 ay Retkit 1, ben 2. Yorumla
u вуηαяcσѕ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 9 ay Evcil Hayvanlar konusunda 648 cevap paylaştı. Kelime-i şehadet getiririm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben en son yaptığım bir şey var onu anlatacağım , köpeğin birini gördüm yürüyüş yaparken ormanda , buna benziyordu ve korkudan ağladım kaçamadımda , neyseki bir şey olmadı
O kadar sevecen ki korkmadım😄
Bu çok tuhaf bi köpek. Böcekten bile korkar 😂
Benimde var bir tane o da çok korkuyor 😄bir sorumda resmini paylaşmıştım baya yaşlı
Evet gördüm çok tatlış
Teşekkür ediyorum seninkide çok tatlı şeker gibi
Teşekkür ederiz 🌸
Rica ederim 😊
kaçmaya çalışır mıyım yoksa uzlaşmaya mı çalışırım bılemedım
60 km hıza çıkabiliyor denedik😂
ağaca tırmanabılıyor mu?
2 3 metreye kadar evet 😂
korkudan koşamam bile skgjj
Seni gördümü peşinden koşacak eğittim ben onu
Çekerim çakıyı, tak tak tak.
Hızlı çekemezsen paket olursun 😇