Yeni yasal düzenlemeleri böyleymiş. İnternet üzerinden zorunlu bir kursu tamamlayıp sahiplenebilirmişler sadece. Köpeğin cinsi ve davranışları konusunda bilgilendirme kursuymuş.

Yeni yasal düzenlemeleri böyleymiş. İnternet üzerinden zorunlu bir kursu tamamlayıp sahiplenebilirmişler sadece. Köpeğin cinsi ve davranışları konusunda bilgilendirme kursuymuş.

Olmalı bence. 😃
Hayvan severim diyip sonra köpekleri belirli süre sonra sokağa atıyorlar. 😅
Her şeyin bir kursu olmalı bence.
Eğitim şart !
Bence evin icinde hayvan beslemek artik normal karsilanmamali, gercekten buyk simariklik. Evcil hayvanlar icin inanilmaz miktarda esya uretiliyor ve bunlara harcanan kaynak miktari cilginca. Vegan mama vs gibi zimbirtilara girmiyorum bile. Gercekten kozmetik, evcil hayvan sektorleri buyuk simariklik bana gore.
Elbette olmalı. Onlar da canlı ve insanlar bazen sırf sıkıntıdan veya bir anlık hevesten hayvan sahipleniyor. Bu tarz konularda duyarlı olanlar sahiplenebilmeli.
Cevap
16Cevap
Evet kesinlikle olabilir.
Türkiye'de olsa güzel olur ama olmaz ki gadası
Çok ince bir düşünce 🥹 Kesinlikle gelmeli Türkiye'ye de. Hatta sokakta uyutulsun denen hayvanlar özellikle de köpekler de bu kursla beraber sahiplendirilebilir
özel bir klinikte çalışıyorum çoğunluğu çocuk, şey diyecem adam kendi doğurduğuna doğurttuğuna bakamıyor gül gibi çocuklar hırpalanıyor
saçma olmuş kimse bununla uğraşmak istemez şahsen bende istemem alırım direk sokaktan gerek kalmaz kursa
Önce insanlar onların da bir can olduğunu ve duyguları olduğunu kabullensinler de.. Oraya gelene kadar daha çok var yani.
İnternet değil de birebir yapılabilecek bir yer olsa daha iyi çünkü Türkiye de bile bundan da bir şekilde cayarlar diye düşünüyorum
Köpek değil çocuk sahiplenme için yapmak gerek bunu
Çocuk doğuracak olanları eğitsinler önce köpeğe sıra gelene kadar ohoo
Ülkemizde çocuk bakamıyorlar daha köpek bakma eğitimi mi alacaklar
Yine sokağa atarlar hayvanı yılda iki kontrol etme uygulaması getirilse sorun çözülür
Bizim burada ne gerek var mk hayvan bakacam diye kursa mı girecem boş yapmayın falam derler
hayvan sahiplenmeden önce aylık masrafini dert eden insanlar var kaldı ki kurs..
Bizde öncelikle çocuk nasıl yetiştirilir onun öğretilmesi lazım.
valla bence Türkiyede her konu için geçerli olmalı mesela evelecekler çocuk yapacaklar için de geçerli.
Çok güzel bir uygulama ancak Türkiye'de işe yaramaz..
Çocuk sahibi olmak için ehliyet gereksin sınavı geçemeyenler kısırlaştırılsın. Öncelik bu olmalı
Saygı nedirin kursu verilmeli önce bizimkilere, daha sonra bu işleme geçilmeli.
Türkiye'de bi 100 yıl sonra olur malum yüz yıl geriden geliyoruz.
Olmalı iyi olur bence
En guzelini yapmislar
Daha o yasa girmedi yapmak istiyorlar sadece
Harika bir hareket, darısı tüm ülkelere.
bence saçma, sahiplenme düşer
Olmali
kesinlikle olmalı
Türkiye'de eğitim yapilmali
Olmali
Keşke olsa
Bence gerekli.
Bncede
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?