Kedim neden felç geçirdi?

2 aylık kedim vardı bize geleli tam iki gün olmuştu önce ki sahibi kediye pilavlar tarihi geçmiş yemekler yedirip yere tuvaletini yapıyor diye sokağa atmış şans eseri buldum onu yeni kaybetmiştim diğer kedimi ilk gün hiçbir şeyi yoktu sadece midesi çok hassastı ve sürekli kusuyordu ağlıyordu veterinere götürdük sadece dıştan kontrolü yapıldı görünürde hiçbir şey olmadığı için kedi süt tozuyla suyla karıştırıp verdiğim mamalarla besliyordum vitaminleri falan vardı hiçbir sorun yokken ikinci gün gece 2 suları birden acı acı bağırmaya başladı yanında uyuyordum kalktım baktım ağzından salyalar akıyor elim ayağıma dolaştı veterineri aradım açmadı ayağa kaldırdım dolaşsın diye ayakları sanki felç olmuş gibi yere düşmeye başladı yürüyemiyor kafasını dik tutamıyordu nöbetçi veteriner bulamadım hiçbir yerde internette açık olan yerler evime çok uzaktı aradığımda açmadılar idrarından kan gelmeye başladı elimden hiçbir şey gelmediği için gittim su torbası hazırladım üstüne yatırdım verdiğim mamalar en kalitelisiydi tarihleri de geçmemişti diğer kedimi de bunlarla besliyordum ve o kedim 2 yıl boyunca sağlıklı bir sekilde yaşadı ölüm sebebi de bunlarla ilgili değildi çok fazla kedi besledim bilgiliyim hiçbir kedimde bunu yaşamadım kedi çok acı çekti araştırdım veterinere sordum ama kesin bir şey bulamadık birden felç kalıp ölmesinin sebebi ne olabilir?
Kedim neden felç geçirdi?