Son zamanlarda fazlasıyla sık görmeye başladım. Ben de hayvanları severim ama bana saçma geliyor. Sonuçta hayvan bunun farkında bile değil, doğasında olmayan bir şey. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Kutlama yapanlar kızmasın, konuşuyoruz 🙂

Son zamanlarda fazlasıyla sık görmeye başladım. Ben de hayvanları severim ama bana saçma geliyor. Sonuçta hayvan bunun farkında bile değil, doğasında olmayan bir şey. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Kutlama yapanlar kızmasın, konuşuyoruz 🙂

Evet tabi ki de kutlanabilir.. :) yani ben kendi doğrum günümü kutlamayı sevmiyorum hiç. ama hayvanım olsaydı onun doğum gününü kutlardık birlikte anı olarak resim de çekinirdik.. yani ben güzel buluyorum evcillerin de duyguları var sonuçta
Bu benim yapacağım bir şey değil, he bunu yaparım belki ama tamamen makara komedi olsun diye diğer türlü bir görev bir sorumluluk tarzında yapmam :D
Hayır tabii ki. Hayvanın haberi yok bile. Ölen hayvana mezar yaptıranlardan sonra bir de bu anormaller çıktı. Hayvanın aklı yok, bu yüzden insan kadar değerli olmadığı için insan konumuna getirmeye çalışmak saçmalık.
Ben kutlamak istiyorum gelecek yıl 💓✨
Evet anlamıyorlar ama nedense evin bir ferdi gibi onlarada doğum günü yapılması tatlış bir şey zaten yılda bir olan bir olay 😅
Cevap
21Cevap
bebeğin bir yaş günü de saçma ona bakarsan ama aileler kutlama yapıyorlar aynı şey buradada aileler minnoş çocuklarınin doğum günlerini yine aynı sebepten kutluyor
hayvanlar hic büyümeyecek çocuklar ve onlarla da birçok hatıra edinebiliyorsunuz bebeklik hallerinden yaş almış koca kız/adam olmalarına kadar ama kaç yaş alırlarsa alsınlar başta dediğim gibi büyümeyecek çocuklar onlar
onlar her daim masumlar sadece koşullara göre insanlar gibi çıkarlarını öğrenip yaratılışlarini kullanıyorlar , o duyguyu yaşamadan anlamayacaksınız en yakın zamanda sorumluluğunu alabileceğiniz bir can edinmeniz dileğiyle
Benim de aklıma o geldi bizim oğlanın doğum günü yaklaşıyor Ocakta
Bakalım ne yapicaz
Çocuğa biseyler almalıyız
Evde bir aktivite yapmak istiyorsanız böyle şeyler gerçekten çok güzel oluyor. Köpekler bu durumu daha güzel karşılıyor. <3
İyi bahane oluyor yani 🙂
Ya hem bahane hem etkinlik. Ehh hayvan da sevildiğini anlıyor. Daha ne olsun.
Herkes memnunsa sorun yok tabi 🙂
Farkında olmayabilir ama sonuçta kimi insanın tek arkadaşı veya bi evin ferdi yani. Amaç onun hoşuna gitsin diye değil.
Değer vermeyen yapmaz ki. Ben kopegimi kordonuyla birlikte çöp kenarında buldum doğduğu günü de bildiğim için çok değer veriyorum mesela o gününe
Ya evet fazla kutlama çok saçma o güne özel biseyler bi fazla ilgi mama vs yapıyorum. Kimileri insan toplayıp yapıyor o kadar hayatı sevmiyorum maalesef 😂 Teşekkürler🙏🏽
İyi bakıldığı, ihmal edilmediği her gün doğum günü gibi olur zaten ekstra bir etkinliğe gerek yok bence üzmeyelim yeterli
Biraz arsızlık gibi geliyor bana. Bu kadar insan açken bir hayvanın doğum gününü kutlamak bence hayasızlık.
Bana gereksiz geliyor. Belli bir yaşa kadar ben çocuğumun doğum gününü de kutlamam. Hatırlayacağı yaşta kutlarım.
Saçma ya hiç gerek yok. Kıyafet giydirmek, doğum günü kutlamak. Hayvan lan o. Sev, besle, bakımını yap, ilgilen tamam. Abartmaya gerek yok.
maalesef insanlar bir yerden sonra saçmalıyor bu hayatta herşeyin fazlası zarardır bunu asla unutmayın
Bu ülkede halen gerçek doğum tarihini bilmeyen insanlar var el insaf:d
Abartılı olmamak kaydıyla sade bir şey yapılabilir.
Ölünce de cenaze namazı kılınıp tabutta da taşınsın mı?
Daha kendiminkini kutlamıyorum ama oğullarıma yaş mama alırım o gün
Bunlara kutlama yapacak bahane lazim. Hayvan cok ta umurlarinda degildir.
Ya kutlansin nolmuş... oda o ailenin bireyi
Yok deve jfjf hangi burcmus onu da ögrenin
Icat cikarma durduk yerde.
Hayvanlara acayip davranmaya başladılar da zaten hayvan için yapmıyorlar aslında. İçten içe kendileri mutlu olmak için bir şey yapıyorlar.
Olamaz mı olabilir… 🫶🐾🫶
Kutlarım ben oğlum çünkü o benim 😎
Kesin o da öyle düşünüyordur😃
https://hizliresim.com/ex24o2s
Ahahahah koptum yaa😅😅
Hayır saçma çünkü onların beş yılı bizim bir yıla eşit geliyor. 5 yılda bir olabilir
Çok masraf yapmaya gerek yok bence kutlanması saçma
Bilmiyorum Ben hiç kutlamadım ama bence artık kutlanmalıdır bende kutlicam artık 💓💓
Biz kutladık hediye bile aldık 😂😂
Görgüsüzlüğün evrim geçirmiş hali.
Daha benim ki bile kutlanmıyor..
Puahahhshshs tabikidee😇😊😅
Eee tabi evcil hayvanınızı seviyorsanız bu olmalı.
Olabilir bence
Saçma tatminlere alet etmek saçma
Aslında şirin bişey olabilir jdmdksmkd
Daha benimki kutlanmıyor 🤣
Kendimi kutlamadim geçen de
Yakında sünnet törenide yaparlar 😅😅😅
Kendi hayvanım olsa kutlardım
Evet onların da duyguları var
Bana saçma geliyor.
Kutlanmalı tabi onlar çok ponçik
Yaa kutlansa tatlı olabilirdi 😄
Hayvanların doğum günü ona değer veriliyorsa kutlanabilir. Ama düzenli olarak Çünkü hayvan o kutlamanın ona özel olduğunu anlamalıdır. Sonucunda hayvan ile sahip arasındaki bağ kuvvetlenir.
isteyen kutlar
kendini eğlendirirsin hayvanı değil:)
Olabilir.
Bence de saçma 😶
Ben kutluyorum herkes kutlmalai bence
Atın sokağa
İlginçmiş
Saçmalık
Hayır
Eveett🥰
Yani iste olabilir
Kutlanmalı