Evcil Hayvanlar Evcil hayvanınızla tatile gittiniz mi, ister miydiniz? sagohan Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Evet gittim Hayır gitmedim Gitmedim ama gitmek isterim Gitmek istemem Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Evcil hayvanınızla tatile gittiniz mi, ister miydiniz? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Evet gittim 0 1 Yorumla sagohan +1 yıl anketi onaylarsanız sevinirim
beselye Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Gitmedim ama gitmek isterim. Lütfen gideceğimiz yerlerde evcil hayvan yasağı olmasın. 🙌 0 0 Yorumla
huzunluyurek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 392 cevap paylaştı. daha tatile hiç gitmedik ama gittiğim heryere götürüyorum 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl 1 haftalık gitmiştim kedimle 1 1 Yorumla sagohan +1 yıl anketi oylarsanız sevinirim Yorumla
PinkVenomm Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Gitmedim ve gitmek istemezdim. 0 2 Yorumla sagohan +1 yıl teşekkürler Yorumla sagohan +1 yıl ankette oy kullanabilir misiniz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet gittim
anketi onaylarsanız sevinirim
Gitmedim ama gitmek isterim. Lütfen gideceğimiz yerlerde evcil hayvan yasağı olmasın. 🙌
daha tatile hiç gitmedik ama gittiğim heryere götürüyorum
1 haftalık gitmiştim kedimle
anketi oylarsanız sevinirim
çok isterdim zaten tatile çıksam onsuz çıkmam
Gitmedim ve gitmek istemezdim.
teşekkürler
ankette oy kullanabilir misiniz
Gitmedim
teşekkürler