Nefes alma ve horlama sorunu bana burun küçüklüğü yüzündenmiş gibi geldi, fakat köpek şampuanı almama rağmen tüyleri fazla fazla dökülüyor...

Veteriner bana dandik, pahalı ve satamadığı köpek şampuanını önermiş olabilir mi?
Nefes alma ve horlama sorunu bana burun küçüklüğü yüzündenmiş gibi geldi, fakat köpek şampuanı almama rağmen tüyleri fazla fazla dökülüyor...

Veteriner bana dandik, pahalı ve satamadığı köpek şampuanını önermiş olabilir mi?
Merhabalar, french bulldog cins köpeklerin nefes alış verişleri her zaman bu şekildedir, bu noktada tedirgin olmanızı gerektirir herhangi bir olumsuz durum olmadığını söyleyebilirim. Tüy dökümleri ise mevsim geçişlerinde yaşanabilir bunun için de şampuan tercihinizden ziyade protein değeri yüksek beslenme koşullarını sağlamanız gerekiyor. Mama değişimine giderek daha besleyici bir mama kullanmanızı önerebilirim. Ek olarak takviye gıdaları besin değerlerine göre de artırabilirsiniz.
Cevap
5Cevap
Daha köpeği görmeden bildim ahahah
Normal korkma bunlar böyle iş makinası gibiler
Bu kopeklerin genetigi boyle sanirim benimde arkadasimjn vardi 1 gun bende kalmisti baya korkmustum arkadasim oyle normal dedi
Sahiplendiğin köpeğin cinsine göre değişir söylediklerin. Tüy dökme hariç o mevsimsel olarak çoğu az ya da çok tüy döker
Bu nasıl köpek MK çok ilginç
Yanlış hayvanı sahiplenmişsin..
Evet bu köpekte normal😀
oda bir canlıya hani :)
veterinere götürmelisin
Puglarda normal
tacettin bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?