Kedimin canı yanmasın diye komşu çocuğunu üzmeden nasıl uyarabilirim?

Nişanlım 1 hafta önce bana arkadaş olsun diye bana bir kedi almış hediye olarak 1 buçuk aylık ismide hamsi ben gündüzleri çalışıyorum akşam üstüne doğru gelebiliyorum eve kedi de bütün gün annemle beraber evde kalıyor komşumuz bir kadın var her gün bize gelir bu kadının bir oğlu var 8 -9 yaşlarında ama o hiç gelmezdi hep eve giderdi taa ki kedi gelene kadar şimdi 1 haftadır bizden çıkmaz oldu ben işten eve bir geliyorum kediyle odamda her gün bu böyle hatta öğlenleri arkadaşlarıyla beraberde kediyi sevmeye geliyormuş okulun öğle arasında bu gün eve bi geldim bir de ne göreyim 3 tane çocuk 2 sini tanımıyorum diğeride bizim ablanın oğlan çok rahatsız oldum sonuç olarak bunlar çocuk bilmezler anlamazlar sorun tam olarak şu ki kedi çok küçük kendini savunabilecek düzeyde değil ayrıca kedinin süreki sıkıştırılıp elde tutuklaması da kediyi insandan soğutur kaçar duruma getirir canını yakabilirler acıtabilirler bu kedi scottish fold zaten eklem sorunları olabilecek bir kedi bacaklarından kaldırıp acıtabilirler yani korkuyorum nişanlımda aynı fikirde kedimizin oyuncak olmadığını canının yanabileceğini ve çocuklarla yanlız kalmaması gerektiğini savunuyor şimdi biz bu kadını küstürmeden üzmeden nasıl bir konuşma yapabilir veya önlem alabiliriz kadınıda üzmek istemem dünya iyisidir lütfen acil olarak bişiler önerin bana cevaplarınızı bekliyorum 😔
Kedimin canı yanmasın diye komşu çocuğunu üzmeden nasıl uyarabilirim?