Pencereden çıkmak istedi ben pencereyi açarken takıldı kilit uğraşırken tehdit algıladı ve yüzüme pati attı. Sonra kapıyı açıyim çıksın dedik bu sefer pati dudağıma geldi
yani dediğim gibi tırnak içi mikrop parazit olasılığı yüksek zaten dudak ve çevresi bağışıklığın düşük olması ile bulaşma olayı yüksek bir bölge bir şey diyemedim yarın sağlık ocağına sor derim şimdi kolonya kullan 🤷🏻♂️
3 senedir kendisi benle ancak aşırı derecede hırçın bu iki vakası değil. Bunca zamandır bir şey olmadı sadece göz üstü ve dudak kenarımda biraz derin bir şey olduğu için panikledim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
gerekli bence
Bu hayvanlar ev hayvanı tırmalasa ne olur tırmalamasa ne
Benim dudağı Yarınca öyle olmuyor işte
Siz hayvanı nasıl eğittiniz öyle benim ki anneme anne diye bağıran onun kokusunda uyuyan zarar gelmesin diye tırnaklarını cıkarmayan bir canlı 🤷🏻♂️
Pencereden çıkmak istedi ben pencereyi açarken takıldı kilit uğraşırken tehdit algıladı ve yüzüme pati attı. Sonra kapıyı açıyim çıksın dedik bu sefer pati dudağıma geldi
Geçmiş olsun kolonya iyi gelir alkol yakar biraz ama dediğim gibi dişarı cıkıp geri geliyorsa mikrop kapma olasılığına bir şey diyemem
Aynen bende işte hassas yerler olduğu için biraz strese girdim elim felan olsa amenna
yani dediğim gibi tırnak içi mikrop parazit olasılığı yüksek zaten dudak ve çevresi bağışıklığın düşük olması ile bulaşma olayı yüksek bir bölge bir şey diyemedim yarın sağlık ocağına sor derim şimdi kolonya kullan 🤷🏻♂️
Bantladim temizleyip
iyi yapmışsın geçmiş olsun
Eve almadım pencere de miyavliyo cezalı Şu an
Al içeri yoksa kin güder sevmez sizi kediler kincidir
Başlatmasın kinine yapmadan önce düşünseydi ( annem diğer taraftan alır onu )
İyi bakalım
Evde beslemeye baslamadan önce bunu ogrenseydin daha iyi olurdu sanki
Bunca zaman bişi olmadı şimdi biraz kokttum sadece derin olduğu için
Kötü birsey olmaz merak etme ama sen orayi tentürdiyot ya da etil alkol ile temizle yine de
Timam yarın aşıya gitcem 🥹
Geçmiş olsun
Yeteri kadar yıkamalı ve gerekirse alkol ile temizlemelisin o bölgeyi.
Temizledim ve kantaron sürdüm
Çizik noktasında kabarıklık hissediyor musun?
Hayır göz kapağımin üstü zaten biraz hafif morarmış
Çok ince bir deri temkinli olmanda fayda var..
Bir de dudağının aşağıda. orasi biraz derin olduğu için kokttum
Yine de çok riskli bir durum mutlaka aşı olmalısın. Ufak bir ihtimal olsa bile şansa bırakmamalısın.
Korkutmayin ya 🥹 nolur
eksisozluk1923.com/kedi-tirmalamasinin-kuduz-olasiligi--6227379
Acile gidince kediyi felan istemezler dimi bazen hayvana da test yapıyorlar felan ya
Şu durumda istemeyebilirler. Mutlaka aşını olmalısın fıstık :/
Peki teşekkürler 🩷
Geçmiş olsun. Tüm iyi dileklerim seninle olsunlar.
Teşekkür ederim rahatlattiniz biraz 🧙🏻
Temkinli olmanda fayda var cidden.. Kürk bebeklerimizi çok seviyoruz ama kendimizi de korumalıyız.. Tüyü kadar ömrü olsun kediciğinin..
Bu gidişle elimde kalcak kendisi
Minik mi daha? birbirinize alışmanız bir süre tutacaktır elbette
3 senedir kendisi benle ancak aşırı derecede hırçın bu iki vakası değil. Bunca zamandır bir şey olmadı sadece göz üstü ve dudak kenarımda biraz derin bir şey olduğu için panikledim
Yarayı iyi gözlemlemelisin fıstık, kabarıklık ve morluk görürsen o halde aşı olmalısın.
Göz üstümde var orası ince deri olduğu için olabilir mi
Morluğu 10 üzerinden koyuluğu için kaç sence?
Hafif mavimsi
Çok koyu olmasa gerek o halde. İnce bir deri olduğu için muhtemelen oda. Ama yarayı gözlemlemelisin kabarıklık olursa iyiye işaret değildir.
Dudağım daki biraz açıklık gibiyidi beni asıl o korkutuyor gülerken felan. Açılma oluyordu 🥹🥹
Dudak çok normal ama çok çok daha narin bir deri sonuçta.
Ay panikledim iyice 🥺🥺 yarın gitcem artık napim
Affedersin :(
Sorun değil ben sadece çok pinpirikliyim
Yine de çok geçmiş olsun :(
Ühühü teşekkür ederim yarın bir atlatsaydim kafamda su şeyler donmeden
Ciddi bir şey olduğunu sanmıyorum. Yaran mavi, bu mikrop kapmadığının göstergesi.
Hemşire felan mısınız
Usa de yasıyorum ve itfaiye departmanında staj yapıyorum. Bu tarz egıtımler alıyorum :D
Vaov havalı bizde türkiye de hayatta kalma mücadelesi veriyoruz felan
Evet asıl hayatta kalma cıdden bızım ulkemızde dogrusu :D
Yurt dışına şu an burdan gitmek için nelerini. ortaya koyuyorlar
Ben ise tum bırıkımımı koydum cıdden.
Umarım hayalleriniz ve hedeflerinize ulaşırsınız kendim gitmiş ve bir şey başarmış gibi mutlu oldum daha iyi yerlere ve başarılariniza 🫸🏻🫷🏻
Sıze de cok gecmıs olsun.. Tum ıyı dıleklerın ıcın tesekkur ederım!!! :)
Rica ederim iyi geceler