Kedim neden bu kadar inatçı?

Bende bir kedi var böyle yüzsüz, böyle inatçı, böyle şımarık bir kedi bulamazsınız. Yatağıma çıkması kesinlikle yasak olmasına rağmen (üstelik tam ayaklarımı uzattığım yere yatması katiyyen yasak) bunu her seferinde yapıyor,

bağırıyorum, deliriyorum, eşyaları kırıyorum, su fışkırtıyorum ama bundan vaz geçmiyor, en sonunda odadan kendini dışarı attırıp kapıyı kilitletiyor, sonra daire kapısının önüne gidip apartmana mırr mırrr sesini duyuruyor,

ya kardeşim koskoca ev, zaten tek kişiyim, git istediğini yap beni rahat bırak, hele kapının önüne gidip mırlaması beni çıldırtıyor,

durum çok vahim, nerden baksanız 2 ucu b*klu değnek. Rahmetliden yadigar olmasa hiç acımam atarım sokağa, başıma kaldı mecbur ölene kadar bakacağız artık.

Bazen o kadar sinirli oluyorum ki, inadı tam da bu eşek saatlerime denk geliyor, insanı bu kadar dışlasam ömür billah yüzüme bakmaz, ya bu hayvanda utanma yok, onur yok, küsmek de yok. Ya ara sıra küs de pişman olayım, gelip seni farklı seveyim ama yok abi yok...

bazen yalnız kalmak istiyorum.

Bir de sürekli çatıya ve bodruma kaçmaya çalışıyor, cezadan anlamıyor, ilk başlarda çok merhamet gösterdim ama baktım ki tepeme çıkmaya başladı, ne tuvalete, ne banyoya , ne yatağa giremez hale geldim, dışarı çıkınca apartmanı inletiyordu , artık canıma tak etti k. çımın dibinden ayrılmıyor, ben kimseye alışmak istemiyorum bu şekilde. Vallahi benden iyi besleniyor yaş-kuru-sulu-ödülü her şeyi var.

Cinsi: rus mavisi

Yaş 2,5

Kedim neden bu kadar inatçı?