O kadar kuş aldı annem çoğu kaçtı 2 kuşum öldü. En üzüldüğüm erik diye uçamayan bi erkek oğlum vardı. Neden öldü bilmiyorum hala suyu yemi her şeyi vardı. Annem ölü bulmuş bir gün rahmetli kangalıma bu kadar ağlamamıştım. Hayvan bakmak alışmak demek köpeğime bir şey olursa uzun süre depresyonda olurum büyük ihtimalle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben köpekleri daha çok seviyorum ama ayrım yapmam benim için her hayvan güzeldir ve değerlidir bu yüzden de tüm havanları seviyorum ben
köpekler bambaşka eşim öldü 15 gün ağzına bir şey sürmedi köpeğim hala mezara gidince hüngür hüngür ağlıyor kedilerde bu sadakat yok
kediyim ben 😂😂
Kedi ,
Köpegide severim
Kuş severim
Pisliği en zor temizlenen hayvanlardan alistirmasi da zor ve kaçıyorlar djsjjs
Yooo benimkisi konuşuyor ötmez mesela herşeyi dinler yarın konuşur çok güzelde öpülüyolar soleyim
Sen şanslısın
Neden sende alır egitebilirsin yavru al eğitilir
O kadar kuş aldı annem çoğu kaçtı 2 kuşum öldü. En üzüldüğüm erik diye uçamayan bi erkek oğlum vardı. Neden öldü bilmiyorum hala suyu yemi her şeyi vardı. Annem ölü bulmuş bir gün rahmetli kangalıma bu kadar ağlamamıştım. Hayvan bakmak alışmak demek köpeğime bir şey olursa uzun süre depresyonda olurum büyük ihtimalle
Valla bende öyle olurum çocuğum gibi bu napcaz bilemiyorum eğer yavrulatirsam sana bir yavrusunu veririm
Kanka köpeğim ve son 4 balığım dışında başka hayvan istemiyorum. Bu kedi çok yordu beni djdjd sağol yine de
Ben tüylü hayvan beslemem yapcak bişey yok 😂
Kuşlar da tüylü cjxjx
Olsun onlar mis gibi 😂
La zmzkz
Noldu kız 😂
Kedi insaniyim
Köpek💕
Kedi 😻💙
Kedi 🐈
Kedi
İkisi de