Evcil Hayvanlar Evinde kötü enerji hisseden varsa beyaz kedi beslesin. Allah onlara bulunduğu yere pozitif enerji yayma özelliği vermiş?🙏🐱✨? armede3 Takip Et Xper 1 Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evinde beslediği kedinin rengi ne? Beyaz Siyah Gri Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Evinde kötü enerji hisseden varsa beyaz kedi beslesin. Allah onlara bulunduğu yere pozitif enerji yayma özelliği vermiş?🙏🐱✨? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ariftotereks Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Siyah kedi uğursuz değil, beyaz kedi de diğerlerinden farklı değil. Bunların hepsi Allahın dilsiz kulu. Hayvan dostu olanın sırtı yere gelmez. 1 0 Yorumla
MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Benim minnosum da griydi benim bebek rizam 0 0 Yorumla
Leptin Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kedinin rengi fark etmez pozitif enerji verir bünyeme 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bro kedi deme bana ayakkabıma 2 dır işiyor ne koku çıkıyor ne leke2 dır ayakkabı alıyorum para bitti ya 0 0 Yorumla
IvarTheBoneless7 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Öyle şeylere inanmam. Nerede yazıyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Siyah kedi uğursuz değil, beyaz kedi de diğerlerinden farklı değil. Bunların hepsi Allahın dilsiz kulu. Hayvan dostu olanın sırtı yere gelmez.
Benim minnosum da griydi benim bebek rizam
Kedinin rengi fark etmez pozitif enerji verir bünyeme
Bro kedi deme bana ayakkabıma 2 dır işiyor ne koku çıkıyor ne leke
2 dır ayakkabı alıyorum para bitti ya
Beyazın siyaha üstünlüğü yok.
Öyle şeylere inanmam. Nerede yazıyor
Turuncu benim kedim 🐱