Aaaaa çok güzel kedi! 😻 Nerden aldın onu? Benimde British Shorthair cinsi kedim var, hem de çok şişko😂
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sahiplendim. Facebook sayfasında kadın rahatsız britisih kedisini sahipleniyordu işte onu almaya gittimiz evde bu da vardı. Kadın bristishi alırsanız bunu da veririm şartı koyunca ikisini sahiplendik
veteriner norveç kedisi diyor ama kulakları başka veterinerde iki cinsinin kırması olduğunu söylüyor ama 1. tanesi kesin ya annesi yaa babası norveç diyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aaaaa çok güzel kedi! 😻 Nerden aldın onu? Benimde British Shorthair cinsi kedim var, hem de çok şişko😂
Sahiplendim. Facebook sayfasında kadın rahatsız britisih kedisini sahipleniyordu işte onu almaya gittimiz evde bu da vardı. Kadın bristishi alırsanız bunu da veririm şartı koyunca ikisini sahiplendik
norveç kedisi gibi benim kedimin kulakları dik tüylü onada norveç kedisi diyolar ve benziyor bu kediye
Norveç orman kedisine benziyor ama onlarda yelesi olur bu İran kedisinede benziyor Norveçede
Yelesi var duruş şekli yüzünden tam çıkmamış
Boyun altında böyle kül rengi beyaz karışımı mı
Ama kulağı düşük ve burnu basık
Senin kedi o zmn karma kedi djdj
Bilemiyorum diyeyim djdj
Evin patronu gibi duruyor
Norveç Orman Kedisi bu
Kral Kedi
Kedinin asilliği gerçek midir (Maşallah)
Siyah mi cok tatlı bilmiyorum
bence bu Norveç şeytan kedisi 😅
şeytan gibi sinsi bakıyor
Kırma bu
veteriner norveç kedisi diyor ama kulakları başka veterinerde iki cinsinin kırması olduğunu söylüyor ama 1. tanesi kesin ya annesi yaa babası norveç diyor
Diğeri scotish olabilir
Asilliğine bak 🐈⬛
siyah kedi
Doberman
Kurtt