Evcil Hayvanlar 2 aylık kedim oyun oynamıyor, normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 2 aylık kedim oyun oynamıyor normal mi Güncellemeler+1 yıl 3 gün önce sahiplendik belki eve alışamadığındandır bilemedim ama yavru kediler oyuncudur da kafam karıştı 2 aylık kedim oyun oynamıyor, normal mi? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. normaldir, 0 0 Yorumla
jessy Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Saglığı nasıl mama su içiyor mu kakası normal mi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl mama yiyor su içiyo kaka da yapıyo Yorumla jessy +1 yıl Hiç mi oynamıyor cinsi ne? Normalde yavru kediler hareketli olurlar Yorumla Soran +1 yıl tekir kedi oyuncaklardan korkuyo sanırım, biraz korkak bi kedi sevilmeyi falan çok seviyo, daha yeni sahiplendik eve alışamadığındandır belki, veteriner bi hastalıgı yok sağlıklı dedi, bilemedim üzülüyorum Yorumla jessy +1 yıl O zaman utangaç olabilir. Ona fazla sevgi verin şımartın yavaş yavaş alışır tüylü bebek 🤍 Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim cevap verdiğiniz için💗 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
normaldir,
Oyuncu kedilerden değildir
Saglığı nasıl mama su içiyor mu kakası normal mi
mama yiyor su içiyo kaka da yapıyo
Hiç mi oynamıyor cinsi ne? Normalde yavru kediler hareketli olurlar
tekir kedi oyuncaklardan korkuyo sanırım, biraz korkak bi kedi sevilmeyi falan çok seviyo, daha yeni sahiplendik eve alışamadığındandır belki, veteriner bi hastalıgı yok sağlıklı dedi, bilemedim üzülüyorum
O zaman utangaç olabilir. Ona fazla sevgi verin şımartın yavaş yavaş alışır tüylü bebek 🤍
teşekkür ederim cevap verdiğiniz için💗
2 aylik oldugu icindir
Cinsi tekir değilse pek oynamaz
Gamer kedi almalısın. Hepsi oyun oynamaz