Bence tutsak, kuşların habitatları doğadır ve buradan ayrılmamaları gerekir, evde kuştur kemirgendir beslemiyorum, kedi köpek besliyordum vardı o tür petlerim ama asla kuş beslemekten yana değilim...

Bence tutsak, kuşların habitatları doğadır ve buradan ayrılmamaları gerekir, evde kuştur kemirgendir beslemiyorum, kedi köpek besliyordum vardı o tür petlerim ama asla kuş beslemekten yana değilim...

Aha benim kafada biri 😅
Evde kuş beslenir evet ama o kuşu sürekli kafeste tutmak doğru olmaz. Kuşların doğasında uçmak var. Evde kuş bakılsa bile onu neredeyse her gün birkaç saat boyunca açık bırakıp uçurtmak lazım. Evde kuş beslemek pek zor bir şey değil hatta hiç Zor değil. Biz de önceden kuş besliyorduk. Önce tek bir kuşumuz vardı erkekti. Sonrasında ona bir eş aldık. Sürekli çocuk yapmaya başladılar. Bi 25-30 tane sağlam yavruları oldu. Onlar da büyüdüler onların da çocukları oldu. Yazın hiç klima çalıştırmamıza gerek kalmıyordu. Hepsi birden tepemizde uçtuğu için serinliyorduk 😅
Kuşlar cehennemi hahaha :D
Genel anlamda pet olayına karşıyım ben. Kendi yaşam alanında yaşamalı hayvanlar. İnsanların evinde değil. Hepsi ait olduğu yerde kendi cinsiyle birlikte yaşamalı.
Kedi, köpek bakmak için de bahçeli ev olmalı mesela.
Buna genel manada katılıyorum uygun yer olmadığı sürece kedileri ve köpekleri de apartman dairesinde bakmak işkence gibi hele bir de günlük egzersizleri için dışarı çıkarmayanlar falan var onlara hepten sövüyorum, hayvanlar bizim emir erimiz değil sonuçta bütün canlıların yaşam ve özgürlük hakkına saygılı olmak insan olmanın kurallarından birisidir...
Cevap
3Cevap
Bence onlara sevgi şefkat gösteriyoruz gadası
Biz almasak onlar ped shoplarda daha esir
İşte sorun da orada kuşlar insanlarla neden etkileşim halinde gadası hayvanlar dinozorların yaşayan en ufak akrabaları ruhları özgür :D
Evet beslenir bence
sana her şey serbest kanka
En çok kuşların evde beslenmesi içimi acıtıyor geçen günde arkadaşımla konuştum. Doğası uçmak olan bir canlıyı kapatmak çok içler acısı
Tamamen katılıyorum sana, kuşlar her yerde özgürce uçmak için var olan canlılar...
gerek yok
Amaaan evde hayvan beslenmex
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?