Evcil Hayvanlar 2 aylık kedim çok mutsuz, ne yapmalıyım? Ahsjsjjdjd Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yavrum normalde cok hareketlidir oyunlarıyla bizi yorana kadar oynar bugun sürekli uyku halinde hiç kalkmıyor bu normal mi endişeleniyorum 2 aylık kedim çok mutsuz, ne yapmalıyım? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. bence oyun oynayın onunla 0 0 Yorumla
varolmamaliydim Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Ya bu ne guzel bisey boyle nazar deger bebege nazar boncuk atiyorum 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿Soruya gelince hasta falan olmasın bi veterinere goturun ya bu cok guzel allahim yarabbim tipe bak yemelik 0 0 Yorumla
Kauss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Yavru kedi Dur hele daha uyuyacak sık sık..İnsan bebekler nasıl uyuyorsaOnlar da öyle 0 0 Yorumla
Hgjjhjbkk Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yavrular biraz fazla uyuyabilirler iç dış parazit başladın mı 0 2 Yorumla Ahsjsjjdjd +1 yıl Bugun tam 2 aylık oldu bu hafta başlayacagım Yorumla Hgjjhjbkk +1 yıl Başlamanda yarar var Yorumla
SasukeUchihaxD Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 90% +1 yıl Yemek yerken yemeğe homurdaniyor mu agzinda bisi var mı temizleniyor mu evde ücra yerlere kaciyor mu 0 0 Yorumla
Lipia Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bebek ya tipe bak. Boyle devam ederse veterinere götür 0 0 Yorumla
Erens19 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Normal kankam Turkiyedeyiz ee malum kedide payına düşeni almış kapat aç yap düzelir ya reset düğmesi varsa bas bakalım ne olacak 0 0 Yorumla
cansucan20 Takip Et Xper 1 Yaş: 40 +1 yıl Yavru kedilerin uyuması normaldir.Özellikle karınlarını doyurduktan sonra şekerleme yapmayı severler.Kusma vb durumlar yoksa endişelenmeniz gerekmez. 0 0 Yorumla
elizzz_ Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Diş fırçasını ıslat ve tara annesi yalamış hissi olsun ayrıca tüylü bişeyin yanına koy ya da giydiğin tişörtü koy kokun ona güven verir 0 0 Yorumla
gizzeeeemmm Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl annesinden ayrı kaldığı için olabilir belki bilmiyorum 0 0 Yorumla
Eylül_Yılmaz_ Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Ay çok tatlı ya. 🧿Eğer böyle devam ederse bir veterinere götür derim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bence oyun oynayın onunla
Ya bu ne guzel bisey boyle nazar deger bebege nazar boncuk atiyorum
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿
Soruya gelince hasta falan olmasın bi veterinere goturun ya bu cok guzel allahim yarabbim tipe bak yemelik
Yavru kedi
Dur hele daha uyuyacak sık sık..
İnsan bebekler nasıl uyuyorsa
Onlar da öyle
Yavrular biraz fazla uyuyabilirler iç dış parazit başladın mı
Bugun tam 2 aylık oldu bu hafta başlayacagım
Başlamanda yarar var
Yemek yerken yemeğe homurdaniyor mu agzinda bisi var mı temizleniyor mu evde ücra yerlere kaciyor mu
Bebek ya tipe bak. Boyle devam ederse veterinere götür
Normal kankam Turkiyedeyiz ee malum kedide payına düşeni almış kapat aç yap düzelir ya reset düğmesi varsa bas bakalım ne olacak
Yavru kedilerin uyuması normaldir.
Özellikle karınlarını doyurduktan sonra şekerleme yapmayı severler.
Kusma vb durumlar yoksa endişelenmeniz gerekmez.
Diş fırçasını ıslat ve tara annesi yalamış hissi olsun ayrıca tüylü bişeyin yanına koy ya da giydiğin tişörtü koy kokun ona güven verir
annesinden ayrı kaldığı için olabilir belki bilmiyorum
Ay çok tatlı ya. 🧿
Eğer böyle devam ederse bir veterinere götür derim.
Niye böyle güzel?
Herkeste oluyor bu endişelenmeyin
Ama beni paylaşmanız hiç hoş değil
Onunla ilgilen oyna biraz neşesi gelsin
Emzir
Ben de mutsuzum
Canım benim