Evcil Hayvanlar 2 ay 2 aylık kedim çok mutsuz, ne yapmalıyım? Ahsjsjjdjd Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yavrum normalde cok hareketlidir oyunlarıyla bizi yorana kadar oynar bugun sürekli uyku halinde hiç kalkmıyor bu normal mi endişeleniyorum 2 aylık kedim çok mutsuz, ne yapmalıyım? Cevapla 18 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
varolmamaliydim Takip Et Yoda Yaş: 18 , eic 100% 2 ay Ya bu ne guzel bisey boyle nazar deger bebege nazar boncuk atiyorum 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿Soruya gelince hasta falan olmasın bi veterinere goturun ya bu cok guzel allahim yarabbim tipe bak yemelik 0 0 Yorumla
Kauss Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 2 ay Yavru kedi Dur hele daha uyuyacak sık sık..İnsan bebekler nasıl uyuyorsaOnlar da öyle 0 0 Yorumla
SasukeUchihaxD Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 88% 2 ay Yemek yerken yemeğe homurdaniyor mu agzinda bisi var mı temizleniyor mu evde ücra yerlere kaciyor mu 0 0 Yorumla
Lipia Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 2 ay Bebek ya tipe bak. Boyle devam ederse veterinere götür 0 0 Yorumla
Erens19 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 2 ay Normal kankam Turkiyedeyiz ee malum kedide payına düşeni almış kapat aç yap düzelir ya reset düğmesi varsa bas bakalım ne olacak 0 0 Yorumla
cansucan20 Takip Et Xper 1 Yaş: 37 2 ay Yavru kedilerin uyuması normaldir.Özellikle karınlarını doyurduktan sonra şekerleme yapmayı severler.Kusma vb durumlar yoksa endişelenmeniz gerekmez. 0 0 Yorumla
elizzz_ Takip Et Xper 4 Yaş: 32 2 ay Diş fırçasını ıslat ve tara annesi yalamış hissi olsun ayrıca tüylü bişeyin yanına koy ya da giydiğin tişörtü koy kokun ona güven verir 0 0 Yorumla
Hgjjhjbkk Takip Et Xper 5 Yaş: 21 2 ay Yavrular biraz fazla uyuyabilirler iç dış parazit başladın mı 0 2 Yorumla Ahsjsjjdjd 2 ay Bugun tam 2 aylık oldu bu hafta başlayacagım Yorumla Hgjjhjbkk 2 ay Başlamanda yarar var Yorumla
gizzeeeemmm Takip Et Xper 3 Yaş: 21 2 ay annesinden ayrı kaldığı için olabilir belki bilmiyorum 0 0 Yorumla
Eylül_Yılmaz_ Takip Et Xper 1 Yaş: 18 2 ay Ay çok tatlı ya. 🧿Eğer böyle devam ederse bir veterinere götür derim. 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Evcil Hayvanlar konusunda 4b cevap paylaştı. bence oyun oynayın onunla 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ya bu ne guzel bisey boyle nazar deger bebege nazar boncuk atiyorum
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿
Soruya gelince hasta falan olmasın bi veterinere goturun ya bu cok guzel allahim yarabbim tipe bak yemelik
Yavru kedi
Dur hele daha uyuyacak sık sık..
İnsan bebekler nasıl uyuyorsa
Onlar da öyle
Yemek yerken yemeğe homurdaniyor mu agzinda bisi var mı temizleniyor mu evde ücra yerlere kaciyor mu
Bebek ya tipe bak. Boyle devam ederse veterinere götür
Normal kankam Turkiyedeyiz ee malum kedide payına düşeni almış kapat aç yap düzelir ya reset düğmesi varsa bas bakalım ne olacak
Yavru kedilerin uyuması normaldir.
Özellikle karınlarını doyurduktan sonra şekerleme yapmayı severler.
Kusma vb durumlar yoksa endişelenmeniz gerekmez.
Diş fırçasını ıslat ve tara annesi yalamış hissi olsun ayrıca tüylü bişeyin yanına koy ya da giydiğin tişörtü koy kokun ona güven verir
Yavrular biraz fazla uyuyabilirler iç dış parazit başladın mı
Bugun tam 2 aylık oldu bu hafta başlayacagım
Başlamanda yarar var
annesinden ayrı kaldığı için olabilir belki bilmiyorum
Ay çok tatlı ya. 🧿
Eğer böyle devam ederse bir veterinere götür derim.
Niye böyle güzel?
bence oyun oynayın onunla
Herkeste oluyor bu endişelenmeyin
Ama beni paylaşmanız hiç hoş değil
Onunla ilgilen oyna biraz neşesi gelsin
Emzir
Ben de mutsuzum
Canım benim