Bursa'yla alakalı okuduğum bir kitapta bu bilgilere denk gelince 😊Yılan gördüğüm zaman yolumu değiştiririm yani.
Bursa'yla alakalı okuduğum bir kitapta bu bilgilere denk gelince 😊Yılan gördüğüm zaman yolumu değiştiririm yani.
İnsanlardan daha az zararlılar , sürünürler süründürmezler, çok olsa sokar öldürür. Yılanlar aslında mühim canlılardır eko sisteme faydaları bile var ancak günümüzde eskisi gibi yılan kalmadı sanırım biz insanoğlundan onlar bile tiksindi.
Cevap
13Cevap
yılanı sevemeyiz ki nası sevceğiz bi sebeb olmalı mesela hayvanların yavruları şirin olur muzip olur neşeli olur yırtıcı hayvan yavrularıda dahil ama yılanda yokki böyle bir şey sevsen sevilmez beslesen beslenilmez hani köpüşler gibi kediler gibi olsa en azından sahibinden korkmasa ya da ne biliyim sahibine saldırmasa yine bir nebze anlıycam velevki yılan bu bi defa isim bile bulamayız ne dicez duman gel oğlummu bak benim kedi var yılan mılan dinlemez yer hepsini :)
Bu sitede bir arkadaş vardı piton yılanı besliyordu 😊paylaştığım yazıdan esinlenerek ondan sormuştum
bende gördüm biri evde bakıyordu hamster falan alıyordu ona donmuş hamster. neyse bu aref diye biri vardıya yarışmaya falan katılmıştı o çocuktan almış satıyorlarmış bu yılanların zehrini bişiler anlatıp durmuştu ben hayvanları severim yırtıcı hayvanlarıda severim ama yılanları pek sevmiyorum kendi halinde zararsız su yılanları olur onlarıda semiyorum ön yargılıyım biraz :
Teşekkür ederim 😊
Ben severm sahmeranlar medusa yılarlar tılsmlı hayvanlardr
Zararlı olanları da var ama zararsız olanları sevimli değil mi?
Güzel bir soru olmuş cevaplarını biliyorum ama herşeyi söylemekte doğru olmaz her doğruyu karşı çıkanlar olucak çünki :))
Hayır sevmiyorum soğuk bir suratı var korkarım ondan
sinirli bir hayvan
ne zaman ne yapacağı belli olmaz
Dokanınca içim bi ürperiyor tuhaf hissettiriyor derisi
Yok sevmem hiç bir şekilde. Çok gördüm öyle korkmam ama gerek yok yaklaşmaya 🤣
Ben şahsen çok severim. İçinde en sevdiğim de Black Mamba yılanıdır.
Yılanı severim. Ekosistem için çok faydalı bir canlı.
Soğuk kanlı oldukları için sevilmiyorlar sanırım, ben tüm canlıları seviyorum ama tiksindiğim canlılar da var tabi
Ben tüm hayvanları seviyorum tabi de... hatta yılanları da severim.. bence bazı insanlardan daha güvenilirler kesinlikle..
Ben seviyorum insanlar niye sevmiyor anlamıyorum
Detayda ki Bursa detayı 😊
Detayı görmemiştim 🙃
Uludağ'ın kadim tarihi diye bir kitap olunca 😊
Dağ işte bildiğin dağ 🤷🏻♂️ bu kadar bitti gitti 🤣
Helenislik akımdan etkilendiği:))
O ne akımı 🙃
Biraz Roma ve Yunan akımından esintiler:)
Hııı iyimiş
Ben şahsen timsahtan da hoşlanmam
Doğal yaşam parkı Sasalıda yılanların ve timsahların olduğu cam alanlar vardı korunaklı şekilde
Ben severim hocam.
Soguk asil hayvan
Zehirli hayvan sevmem
Ben sevmiyorum yani hayatımda karşılaşmadım
korkutucu çünkü
Zehiri etkili
En İyi Cevap