Demin annesiyle yolun kenarında duruyorlardı. Birde araba gelip geçiyor gece gece ya araba çarpsaydı. 😭 Sesini duyar duymaz hemen yola koştum yolun üst tarafında bazı kullanmadığmız eşyaları koyduğmuz bir evimiz var. Bu minnoşlarında orada yatağı var. ☺️ (Kedi bile ayrı eve çıktı wkdbnwjwj) pencereler kedinin çıkıp rahatlıkla girebileceği şekilde demirli yani köpek girme olasılığı yok. (burada yavru kedileri yiyen ve büyük kedileri öldürüp atan bir köpek var geçen kedimi ağzına almaya çalışıyordu 😨 ama onu kurtardım pis köpekk 😒)
Bunları niye anlattım bilmiyorum 🙂 bu arada altın takmayı da unutmayın daha 1 aylık. 😬🤩☺️
Güncellemeler
2 ay
MiyavNaz koymaya karar verdim skdnjsjssn
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Miyavnazı görmeye gelebilir miyiz?😍😍😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️
Sorman hata 😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩
Geliyorum hemen 🚶♀️🏇🥳🥳😍😍😍❤️❤️❤️
🤩❤️😍
Gözleri aynı nazar boncuğu gibi boncuk olsun adı 😍🧿
Teyzesininin adı boncuk ❤️🙂🤩
Ayyyy olamaz böyle bir şey ya🧿🧿🧿 o fındık burun tam yenecek cinsten 🥰
Bana pıhhh yapıyor yaa 🤩 sevince hemen gotürürken omzuna yattı sığınacak bir kucak arıyor hemen yalnız kalınca.😍😍😍❤️❤️❤️
Dişi mi Erkek mi ona göre isim belirle bence benimde iki yavru var erkek şeker dişi olan şimşek 5 ayliklar Şu an bebekken katinca isimlerini değiştirmedim hiç 😎
Yaa çok şirinmiş.. bence içinden gelen ismi koy ama bence isim Black widow olsun ✨✨
Tonton koy biraz daha büyüyünce yanakları tombik olur bunun 😊🐈
🙂❤️
🥰🐈
Şanslı koy muhtemelen erkek 😀
Bilemem ama az kalsın köpekten önce ben yiyecektim 😂
Çinli mi sin?😀
Bunu gordükten sonra Çinli vatandaşı olmaya karar verdim 😃
Yaa maşallah. Pıtırcık geldi aklıma saçma olabilir ama.
Pamuk olabilir masaallah
Mine
🙂❤️
Mafya koy :D
Emma bu kimseden haraç kesemeez 🙄😂
Bu neyyyyyyyy 🥹
Bu organik katkısız bir bal 🍯😍😝
Oz aman bize ekmeğe sürüp yemek düşer 😋
Köpekten önce ben yiyecektim az kalsın 😂 tüyleri yumuşacık omzumada yattı 😍🤩
Dur ekran bılanıklaştı 🥹
Öhm öhm o kem gözlerini kedimden çek 🤨😂🙄 skdbsjjan onu ben yiycem zaten minnacık bir şey dişimin kovuguna yetmez wkdnjsjan
Kem göz değilimdir 🥲
Artık hergün bu kediyi ele geçirmek için plan yapacağını iyi biliyorum 🤨🙄😂 gözüm üstünde ona göre 🤨🔪🔪🔪 skdhhejwnjsn
Sen uyurken çalarım ay pardon alırım 👻
Elimde merdane ila nöbet tutmam gerekecek o zaman 🙄😂👻👻
İle*
Sen sızarsın 😸
Hıh 😒
Bıcır
🙂❤️
Müezza
ponçik olsun bence
Şirine olsun adı :D
Duman olsun onun ismi
Tam şukufe 😃