Kedilerde iç kanama riski kaç gün sürer?

Bundan yaklaşık 3 hafta önce sokaktan gelen bir yavru kedi bizimle yaşamaya başladı, ev müstakil olduğu için istediği zaman aşağıda oynuyordu istediği zaman yukarı geliyordu mamasını yiyor uyuyordu derken 2 gün önce yaşı reşit olmayan 16-17 yaşlarında bir çocuk kedimize çarpıp kaçtı. Acı acı bir viyaklama sesi duyduk hemen yola koştuk annem aldı kucağına burnundan kan gelmişti, can cekişiyordu ve dışkısını tutamıyordu, salıyordu. tabi ben feryat figan ağlıyorum böyle gözümün içine bakıyor öldü ölecek hemen annemin aradığı veteriner bir arkadaşı kafasını suyla ıslatın dedi, biz ıslatır ıslatmaz kedi ayıldı, şok geçirmiş megerse ama hala can çekiyor ne yazık ki burası küçük bir yer olduğu için asla gece açık bir veteriner bulamadık zaten burada toplasan 2 tane veteriner kliniği var Allah'tan şansımıza arka mahallede bir komşunun kiracısı Büyük/küçük baş hayvanlar ile ilgilenen bir veterinermiş ama kediden de anlar diye hemen çağırdık inceledi baktı iç kanama geçirdiğini söyledi, napabiliriz falan derken iç kanama ile ilgili aşı falan yaptı, kalp krizi geçirmesin diye birşeyler falan enjekte etti, ağrı kesici verdi falan derken sabahı görürse büyük oranda iyileşir dedi biz o gece hiç uyumadık tabii birkaç saatte bir ağzından veterinerin verin dediği bir ilacı verdik falan derken hiç ihtimal vermiyorduk çok can cekişiyordu ama çok şükür sabaha biraz iyileşti, dün falan da biraz daha iyi oldu yürümeye başladı evin içinde dolaşmaya başladı ama hiçbir şekilde mama/su kabul etmiyor kokusunu alınca iğrenç bir şeymiş gibi kaçıyor bir de affedersiniz azıcık canım gibi bir hali var yürürken falan dengesiz davranıyor. 3 gün geçti durumu iyi sevdiriyor yürüyor, üstte saydığım şeyler dışında her şey normal. Hala bir risk var mıdır?

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada ertesi gün aynı vet'e yine götürdük burada başka olmadığı için, bir şey olur mu dedik artık bir şey olmaz dedi. Yine de halini görünce sormak istedim
Güncellemeler
+1 yıl
Yazdığım bazı şeyleri klavye düzelmis kusura bakmayın 😅 " canım gibi bir hali var" olacaktı.
Kedilerde iç kanama riski kaç gün sürer?