Kedide mantara ne iyi gelir?

arkadaslar merhaba 2 aylık scottish bir kedi sahiplendim, arkadaşımın kedisi doğurdu. Geldiğinde bilmediğim ve araştırdığımda kaliteli olarak geçen purina adlı mamayla besledim ve bu sağlıksızmış bağışıklığı düşmüş bu yüzden. Ayrıca geldiğinde pireliydi ense damlalarını yaptırdık. şu an 4 aylık ve mantar sorunuyla nerdeyse 2 aydır uğraşıyoruz veteriner mamayı değiştirin dedi royal canin balıklıya geçtim bağışıklığı güçlensin diye macun tarzı bi şey söyledi aldık. Lakin bu mantar geçmiyor sürekli tekrarlıyor. 2 kere ecosinle yıkadık yok terbisil krem kullandık yok en son hayvan hastanesşne goturduk terbisil hap verdiler 4e bolduk 21 gün kullanıcak dendi 6 gunde tum mantar geçti kafalığı çıkarttım derken kuyruk ve arka ayağında şimdi gene çıktı kafalığa devam ediyoruz. Psikolojik olarak çok yoruldum ve çok üzülüyorum kediye. 21 güne kadar belki her şey düzelecek ama insanlık hali var mı bi öneriniz çok stresliyim sürekli kaşınmaya çalışıyor küçük zaten tam oyun zamanları kafalıktan çok yapamıyor onu bile. Sık sık çıkartıyorum gözlemimle ama mecbur takıyor. Var mı bi öneriniz mantar için resim de atabilirim duruma gore
Kedide mantara ne iyi gelir?