Evcil Hayvanlar Kızım hasta oldu ve devamlı kusuyor, neden? federal34 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Dün bir şey oldu durup dururken kusmaya başladı veteriner üşütmüş veya ip tarzı bişey yutmuş dedi ine yaptı daha düzelmedi Kızım hasta oldu ve devamlı kusuyor, neden? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
tırttırtıl Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl bir şey yemiş olabilir sen görmeden yemek yemesin kusar gece ne yediyse, usutmus ise de sıcak tutun geçecektir. 0 1 Yorumla federal34 +1 yıl Teşekkürler düzeldi ineler iyi geldi Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Allahım buna ölürüm bennn farklı bir veterinere götür başka bir çözüm gelmedi aklıma 0 8 Yorumla federal34 +1 yıl Düzeldi biraz beklemek gerekiyor Muş inelerin etkisi iyi geld Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Geçmiş olsun🌺 niye bu kadar tatlı bu Yorumla federal34 +1 yıl Babasının kızı olacak okadar:)) laf aramızda daha tatlısınu görmedim :))) Yorumla federal34 +1 yıl 2 tane de fabrikam da var onlar Belçika kurdu bir birlerini kıskanıyorlar severken dişi de hamile kaldı yakında torunlar gelir gecen sene 9 tane doğurdu Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Sanırım bende görmedim :D Allah bağışlasın yavruları nerde Yorumla federal34 +1 yıl 3 ü öldü diğer 6 sını sahiplendirdim 3 tanesi Ankara 'da 1 tanesi İstanbul 2 tanesi Safranbolu da Yorumla Fearlesgirll +1 yıl O kadar nasıl yayıldı :D Yorumla federal34 +1 yıl Çevre çok isteyenleri kırmadım Yorumla
ЮгеЯВ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 98% +1 yıl Geçmiş olsun :(( 0 2 Yorumla federal34 +1 yıl Sağolasın geçti şükür şimdi süper Yorumla ЮгеЯВ +1 yıl 🌸 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
bir şey yemiş olabilir sen görmeden yemek yemesin kusar gece ne yediyse, usutmus ise de sıcak tutun geçecektir.
Teşekkürler düzeldi ineler iyi geldi
Allahım buna ölürüm bennn farklı bir veterinere götür başka bir çözüm gelmedi aklıma
Düzeldi biraz beklemek gerekiyor Muş inelerin etkisi iyi geld
Geçmiş olsun🌺 niye bu kadar tatlı bu
Babasının kızı olacak okadar:)) laf aramızda daha tatlısınu görmedim :)))
2 tane de fabrikam da var onlar Belçika kurdu bir birlerini kıskanıyorlar severken dişi de hamile kaldı yakında torunlar gelir gecen sene 9 tane doğurdu
Sanırım bende görmedim :D Allah bağışlasın yavruları nerde
3 ü öldü diğer 6 sını sahiplendirdim 3 tanesi Ankara 'da 1 tanesi İstanbul 2 tanesi Safranbolu da
O kadar nasıl yayıldı :D
Çevre çok isteyenleri kırmadım
Geçmiş olsun :((
Sağolasın geçti şükür şimdi süper
🌸