Evcil Hayvanlar Tatlı komasına gireceğim! Bunlar ne böyleee😦? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor aslında kolu o kadar kısa değil üzerindeki büyük geldiğinden yattığı zaman kolu içerisinde kıvrılıyorYaa şunun patisine bakar mısınızzz ve benim kardan adamıma 🥺☺️ Tatlı komasına gireceğim! Bunlar ne böyleee😦? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
pissipissimiyav Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 27 +1 yıl Oyyy maşallah, İnsanın içi gidiyor bu tatlılığa. 0 0 Yorumla
koraybn Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Benim abidine (kedi) bu havada böyle kazak giydirsem bana bıçak çeker. Zaten sıcaklardan kafayı yedi sıcakladıkça musluğu açıp abdest alıyor hayvn 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ahahaha burası 10 derece ne kadar istemesede geceleri giydiriyorum gün içinde hapşırıyor Yorumla koraybn +1 yıl Ağustos ayında 10 derece sıcaklık mı vay be burası da 32 nem %60 Yorumla
El-josef Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Lezzetli bir yemek gibi duruyor özellikle kedi etinin tadı bir başka 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Denemeden yorum yapamam Yorumla
baybarka Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Kaç tane hayvanın var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 10! Yorumla baybarka +1 yıl Neler var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Oyyy maşallah, İnsanın içi gidiyor bu tatlılığa.
Benim abidine (kedi) bu havada böyle kazak giydirsem bana bıçak çeker. Zaten sıcaklardan kafayı yedi sıcakladıkça musluğu açıp abdest alıyor hayvn
Ahahaha burası 10 derece ne kadar istemesede geceleri giydiriyorum gün içinde hapşırıyor
Ağustos ayında 10 derece sıcaklık mı vay be burası da 32 nem %60
Lezzetli bir yemek gibi duruyor özellikle kedi etinin tadı bir başka
Denemeden yorum yapamam
Baya iyi jdjf
çok tatlı
Kaç tane hayvanın var
10!
Neler var